2018 május 26., szombat
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen az Európai Unió állam- és kormányfőinek kétnapos csúcstalálkozójára érkező Orbán Viktor miniszterelnök újságíróknak nyilatkozik Brüsszelben 2017. június 22-én. MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs

Orbán: Ha harmadszor is nyerünk, Brüsszel nem tud legyőzni minket

Share

Orbán Viktor miniszterelnök beszédével kezdődött a Fidesz háromnapos frakcióülése Velencén – értesült az origo.hu. Az internetes portál úgy tudja, szó esett a betelepítési kvótákról és a Soros-tervről is. Utóbbiról nemzeti konzultációt fognak tartanak.

Megnyitó beszédében a miniszterelnök arról beszélt, hogy a gazdasági növekedés állandó, a fizetések nőnek, és, hogy a családtámogatásokat is évről évre növelni tudta a kormány.

Megjegyezte, az ellenzék nem ura önmagának, kívülről mozgatják őket. Az Európai Bíróság kapcsán pedig azt mondta, hogy a Soros-terv jelenti az igazi veszélyt. Az ítélet kinyitotta ugyanis a kaput. Brüsszel megpróbálja végrehajtani Soros akaratát, de ezt a tavaszi választáson meg lehet akadályozni. Orbán Viktor azt mondta, hogyha az emberek mellénk állnak,  ha harmadszor is nyerünk, Brüsszel nem tud legyőzni minket, a Soros-terv elbukik.

A miniszterelnök azt mondta a frakció előtt, hogy a legfontosabb ma a Soros-terv elleni küzdelem, mert fel akarják gyorsítani Brüsszelben az állandó bevándorlási mechanizmus elfogadtatását. Ezért lesz nemzeti konzultáció a Soros-tervről.

A teljes cikk itt olvasható.

origo.hu, hirado.hu

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

A cseh kormányfő szerint “lezárt ügy” a Benes-dekrétumok

Andrej Babiš ügyvezető cseh miniszterelnök lezárt ügynek tekinti a 2. világháború után kiadott Beneš-dekrétumokat, amelyek …

2 hozzászólás

  1. Dipl.Ing.Tibor Gutay

    Vigyázz magyar! Menj el szavazni és jól szavazz! Ne az ellenzéket támogasd a szavazatoddal. A bőrödre megy a játék! Isten áldja a böcsületes magyart és szeretett székely testvéreinket midenütt a világon, valamint édes szülőhazánk Nagymagyarországot és népeit mindörökké.Amen. Áldassék Isten és ajándéka Jézus mindörökké.Amen.

  2. HeroesNeverDie

    Igy legyen!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.