2017 november 20., hétfő
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen az Európai Unió állam- és kormányfőinek kétnapos csúcstalálkozójára érkező Orbán Viktor miniszterelnök újságíróknak nyilatkozik Brüsszelben 2017. június 22-én. MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs

Orbán: Ha harmadszor is nyerünk, Brüsszel nem tud legyőzni minket

Share

Orbán Viktor miniszterelnök beszédével kezdődött a Fidesz háromnapos frakcióülése Velencén – értesült az origo.hu. Az internetes portál úgy tudja, szó esett a betelepítési kvótákról és a Soros-tervről is. Utóbbiról nemzeti konzultációt fognak tartanak.

Megnyitó beszédében a miniszterelnök arról beszélt, hogy a gazdasági növekedés állandó, a fizetések nőnek, és, hogy a családtámogatásokat is évről évre növelni tudta a kormány.

Megjegyezte, az ellenzék nem ura önmagának, kívülről mozgatják őket. Az Európai Bíróság kapcsán pedig azt mondta, hogy a Soros-terv jelenti az igazi veszélyt. Az ítélet kinyitotta ugyanis a kaput. Brüsszel megpróbálja végrehajtani Soros akaratát, de ezt a tavaszi választáson meg lehet akadályozni. Orbán Viktor azt mondta, hogyha az emberek mellénk állnak,  ha harmadszor is nyerünk, Brüsszel nem tud legyőzni minket, a Soros-terv elbukik.

A miniszterelnök azt mondta a frakció előtt, hogy a legfontosabb ma a Soros-terv elleni küzdelem, mert fel akarják gyorsítani Brüsszelben az állandó bevándorlási mechanizmus elfogadtatását. Ezért lesz nemzeti konzultáció a Soros-tervről.

A teljes cikk itt olvasható.

origo.hu, hirado.hu

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.

szerkeszto

Latest posts by szerkeszto (see all)

Share

Esetleg más?

Sass Kálmán mártír lelkész mellszobrát avatták fel a partiumi Érmihályfalván

Felavatták Sass Kálmán mártír lelkész mellszobrát vasárnap a partiumi Érmihályfalván annak a református templomnak a …

2 hozzászólás

  1. Dipl.Ing.Tibor Gutay

    Vigyázz magyar! Menj el szavazni és jól szavazz! Ne az ellenzéket támogasd a szavazatoddal. A bőrödre megy a játék! Isten áldja a böcsületes magyart és szeretett székely testvéreinket midenütt a világon, valamint édes szülőhazánk Nagymagyarországot és népeit mindörökké.Amen. Áldassék Isten és ajándéka Jézus mindörökké.Amen.

  2. HeroesNeverDie

    Igy legyen!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.