2019 március 20., szerda
Orbán Viktor miniszterelnök. MTI/EPA/Koca Sulejmanovic

Orbán Viktor köszönetet mondott a falusi embereknek

Share

Orbán Viktor miniszterelnök megkezdte köszönő kampányát, több helyre is ellátogat, ahol járt a választási kampány során, és ahol támogatták április 8-án – közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár kedden az MTI-vel.

A kormányfő elsőként azért járt a Baranya megyei Vajszlón, mert köszönetet szeretett volna mondani a falusi embereknek a támogatásért, és szimbolikusnak tartja, hogy a magyar kistelepülések a rendszerváltozás óta éppen most, 2018-ban szóltak bele a legnagyobb mértékben az ország életét meghatározó döntésekbe – mondta Havasi Bertalan.

Orbán: mindenkinek munkát adnak és megvédik az országot

Munkát adnak mindenkinek, ahogy már az előző négy évben elkezdték, és megvédik az országot – mondta a miniszterelnök kedden a Baranya megyei Vajszlón, ahol megköszönte a támogatást a helyieknek.

A Facebook-oldalára feltöltött videóban Orbán Viktor jelezte, hogy ellátogat még néhány helyre az országban. Úgy fogalmazott: “megköszönöm önöknek, hogy munkát adtak nekem a következő négy évre, és azt ígérem, hogy én is adok cserébe önöknek”.

A kormányfő hangsúlyozta: amit vállaltak, azt teljesítik, fejlesztik a településeket, munkát adnak mindenkinek, ahogy ezt már az előző ciklusban elkezdték.

Úgy folytatta: az országot is meg fogják védeni, “akármekkora népvándorlás is jön”, ahogy vállalták, a határoknál megállítják.

Migránsok Magyarországra nem települhetnek be, “csak mi magyarok dönthetjük el, hogy kik élnek velünk”, ki tartózkodhatnak az ország területén és Magyarországot megtartják magyar országnak – fűzte hozzá Orbán Viktor.

MTI

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Lullázás 26.: A magyar meteóra, avagy a tihanyi barátlakások (Tihany)

Világszerte ismertek a görög meteórák, a sziklák között élő, ortodox szerzetesi közösség. Egy külön kis …

2 hozzászólás

 1. A Miniszterelnök úrnak fantasztikus a teherbírása . DE: Bizonyára jó érzés számára a sok–sok egyszerű embernek a támogatása . A lakosságnak pedig a KÖSZÖNÖM !
  A tiszta , nyílt tekintetű vidéki ember a további munkájához erőt , biztatást nyújt . Minden embernek szüksége van a szeretet érzésének megtapasztalására . Mátyás király álruhás története örökérvényű .

  Orbán Viktornak nem szükséges álruhát ölteni , az emberek őszintén kinyilváníthatják véleményüket .
  /Egyébként a Kossuth téren történtek után szükség is van a józan nép reakciójára !/

 2. Dávid Szaniszla

  Kedves Miniszterelnök Úr!
  Köszönjük, hogy elmegy a falusi emberekhez. Nagyon megérdemlik, hogy köszönetet kapjanak azért, amit tettek. Eddig ezt feléjük még senki nem tette meg. Ennél nagyobb ajándékot nem kaphattak!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.