2021 április 16., péntek
Judith Sargentini - Fotó: Bild

Orbán Viktor részt vesz a Sargentini-jelentés vitáján

Share

A magyar miniszterelnök személyesen vesz részt szeptember 11-én az Európai Parlament plenáris ülésen, melyen a Sargentini-jelentés vitáját tartják. A dokumentumról másnap szavaz a parlament Strasbourgban – írta pénteki lapszámában a Magyar Idők.

A lap emlékeztet, hogy Judith Sargentini az Európai Zöld Párt képviselőjeként készítette el a magyar jogállamiságról szóló jelentését, amelyet júniusban fogadott el az Európai Parlament belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottsága (LIBE),  37 tag támogatásával és 19 ellenszavazattal. A dokumentum felveti annak lehetőségét, hogy Magyarországtól megvonják a szavazati jogokat. A jelentés szerint Magyarországon szűkülnek a szabadságjogok, a magyar álláspontot részletező levélnek ugyanakkor semmi hatása nem volt.

Orbán Viktor Budapesten beszélt a jelentésről, rámutatva, a Soros-jelentésként felfogható dokumentumban nyomást akarnak gyakorolni hazánkra, hogy változtassa meg véleményét a migrációs kérdésben, ám ez nem fog sikerülni. A kvótarendszer azóta lekerült a napirendről, a magyar álláspont mellett több állam is felsorakozott – írta a Magyar Idők.

A cikkben rámutatnak, hogy az európai uniós intézmények több esetben intéztek támadást Budapest ellen, Orbán Viktor pedig már többször is személyesen védte meg az országot. Legutóbb Brüsszelben a Magyarországgal szemben indított kötelezettségszegési eljárás vitája során a migrációs kvóták ügyében tartott előadást és válaszolt kérdésekre, egyenlő mércét követelve Magyarországnak. Orbán Viktor 2013-ban a szintén a magyar jogállam miatt aggódó Tavares-jelentés idején is személyesen utazott Strasbourgba, az akkori vita során a miniszterelnök visszautasította, hogy az Európai Parlament „gyámság” alá vegye Magyarországot.

MTI

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

„Ha buddhista lennék…” – gondolatok a rózsafüzérről

Ha buddhista lennék, könnyű dolgom lenne. Elmondanám, hogy milyen távol-keleti meditációs gyakorlatot végzem és mindenki …

6 hozzászólás

 1. Dipl.Ing.Tibor Gutay

  A haza népe sokat küzdött a szabadságért, még 1956 -ban is. Most szabad és Orbán védi a végre az Isten által adott szabadságot – jogosan! Nem engedi, hogy Brüsszel dirigáljon! Hála Istennek. Amen. Isten áldja Orbánt, szeretteit, a böcsületes magyart és szeretett székely magyar testvéreinket midenütt a világon, valamint édes szülőhazánk Nagymagyarországot mindörökké.Amen. Áldassék Isten és ajándéka Jézus mindörökké.Amen. Imádkozzunk ezért Istenhez mindörökké.Amen.

 2. Na juditszardzsentini,akkor a vádjaid nyilvánosan cáfolva lesznek. Esetleg nem árt,ha csomagolsz és eltakarodsz a klónbendit után.

 3. Dékány Ilona

  Írnám , hogy kíváncsian várom mi történik .?
  DE: Bizonyos vagyok abban , hogy a Miniszterelnök Úr kellően felkészülve , megvédi Hazánkat , és a Nemzeti Kormány álláspontját ! A hazudozó EU–s képviselőnő pedig visszaadhatja a mandátumát !
  HAJRÁ ORBÁN VIKTOR !!!!

 4. A HOLLAND ZSIDRÁK (Judith Sargentini!!!) JELENTÉSE MAGYARORSZÁGRÓL KB. ANNYIRA HITELES MINT A CIONISTA SZEMFÉNYVESZTŐ SZERVEZET NASA=SA(T)AN ÓCSKA VILÁGCSALÁSAI!!!
  ÉRDEMES MEGNÉZNED A CIONISTÁK 60 ÉVE LÉTRE HOZOTT HAZUGSÁGGYÁRÁT A NASA=SA(T)AN NEVŰ TERROR SZERVEZET BAKLÖVÉSEIT (AMI HÉBERÜL ÁTVERÉST JELENT!), HOGY TE MAGAD GYŐZŐDHESS MEG AZ ÚN. “ŰR” LÉTEZÉSÉRŐL; – AMI PERSZE CSAK ÉS KIZÁRÓLAG A HISZÉKENY ÉS HÜLYE EMBEREK KÉT FÜLE KÖZÖTT LÉTEZIK!!!🤣👏
  AZ “ŰR” PROGRAMRÓL NEM IS BESZÉLVE‼️🤣💣💥
  https://www.facebook.com/FlatEarthGeocentric/videos/1979839252274274/?id=100014289283058

 5. CSAK A REND KEDVÉÉRT!!!

 6. Judith Sargentini többes állampolgárságú fizetett felforgató!!!
  Egy szavát se higgyétek ennek az identitás zavaros antinőnek hiszen mindig hazudik; – miközben antidepresszánsokkal tömi gnóm testét ez a “hazájában” is hírhedt szociopata!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.