2018 június 22., péntek
Fotó: Horváth Péter Gyula/PestiSrácok.hu

Öt éves a Békemenet

Share

2011. második felétől egyértelművé vált, hogy az új kormány ellen külföldről jövő mérhetetlen és gátlástalan erők szövetkeztek – mondta Bayer Zsolt publicista, a Békemenet öt éves évfordulója alkalmával tartott beszélgetésen. Bencsik Adrás főszerkesztő hozzátette, „mindenki főszereplő és hős volt, a menetelés megtöltötte a  lelkünket reménységgel”, és megmutatta a világnak, milyen elementáris erő támadt a magyar civil társadalomban. Elhangzott, a Békemenet olyan nehéztüzérség, amelyet nem lehet mindenkor bevetni, viszont hatására Barroso is másképp kezelt Orbán Viktorral.

2012. január 21-én világraszóló eseményről adhatott hírt a magyar és külföldi média, Magyarország megelégelte, hogy a brüsszeli szocliberális elit bürokratái gyarmati polgárként tekintenek a vérüket 1956-ban hullajtó szabadságharcosainkra és azok leszármazottaira – idézi fel közleményében a CÖF-CÖKA az első alkalommal megtartott Békemenet körülményeit. Az öt éves jubileum alkalmával rendezett összejövetelen Bayer Zsolt publicista, Bencsik András főszerkesztő, Csizmadia László, a CÖF-CÖKA elnöke, Fritz Tamás politológus, Stefka István lapigazgató, Széles Gábor médiavállalkozó, valamint Dörner György érdemes művész beszélgetett.

A részleteket ITT olvashatja.

 

Forrás: PestriSrácok.hu

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Önmagukat jelentik fel Németországban a hazatoloncolástól rettegők

Magukat bűnelkövetőnek valló emberek is kérnek menedékjogot Németországban, akik gyakran azért mondják magukat állítólagos vagy …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.