2017 augusztus 19., szombat

Pályázat a tizenévesek jövőkép kutatására

Share

Az Osztály mottóval középiskolás osztályoknak hirdetett pályázatot a Diákhitel Központ, arra keresve a választ, hogy a mai tizenéveseknek milyen a jövőképük.

A pályázók videós (vlogos) formában mondhatják el, hogyan képzelik el az életüket néhány év múlva. A téma bármi lehet, amivel a diákok úgy gondolják, hogy elérik a céljukat.

A felhívás célja, hogy még szorosabb közösséggé kovácsolja a fiatalokat a közös kisfilmkészítés, és a diákok gondolatokat fogalmazzanak meg, beszélgessenek a jövőjükről.

Elsősorban a kreativitást várnak a pályázóktól, azt, hogy a képi világ, a vágások és az effektek is legyenek egyediek. A kész alkotásokat egy fájlmegosztóra kell feltölteniük a pályázóknak, a linket pedig a palyazat@diakhitel.hu címre várja a Diákhitel Központ Zrt. április 19-éig.

A végeredményt népszerű vloggerek véleményezik. A fődíj mellett különdíjban részesül az a szerencsés osztály, amely a legtöbb kedvelést kapja videójára a Diákhitel Facebook-oldalán. A díjátadó április 29-én lesz, az Xbox One PlayIT Show nagyszínpadán.

Részletek: https://www.diakhitel.hu/aktualis/palyazataink/keressuk-az-osztalyt.html oldalon találhatók.

MTI

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.
Share

Esetleg más?

Ötmilliárd forintot kapnak közfeladatot ellátó egyházak

Ötmilliárd forint támogatásra pályázhatnak szociális és gyermekvédelmi szakellátást nyújtó egyházi és civil szervezetek – jelentette …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.