2018 április 21., szombat

Pályázati felhívás – Szülőföldkutató és Honismereti Tábor Erdélyben

Share

A tavalyi sikerekkel felvértezve a Nemzetstratégiai Kutatóintézet idén újból meghirdeti a Kós Károly Szülőföldkutató és Honismereti Tábort Erdélyben, Zeteváralján a Kárpát-medencében és a nagyvilág bármely magyar közösségében élő 50 fiatal részére.

A táborba olyan fiatalok jelentkezését várják

  • akik a tábor kezdetéig betöltik 21. életévüket, de még nem múltak el 34 évesek, és elkötelezettek a magyarság ügyei iránt, különös tekintettel a megmaradás és gyarapodás kérdésére
  • aki nemzetünk sorskérdéseiről, nemzeti önképünk erősítéséről gondolkoznak, szeretnék újra felfedezni és értelmezni gyökereinket, és vállalják, hogy kreatív kisfilmekkel, plakátokkal ismertetik, feldolgozzák és továbbadják kultúránk sokszínűségét a nagyvilágban
  • akik szívesen eltöltenének a nyár zárásaként egy hetet hasonló érdeklődésű, elhivatott fiatalok körében a Hargita lábánál, a festői Zeteváralján.

Pályázatodat interneten az info@nski.gov.hu címre vagy postán az 1368 Budapest Pf. 178. címre várják, 2017. május 22-e, hétfői határidővel.

A jelentkezésnél előnyt jelent

  • a lakóhelyen magyar kulturális közösségben végzett szolgálat, betöltött tisztség (néptánccsoport, cserkészcsapat, kórus, kultúregyesület, hétvégi magyar iskola stb.)
  • kreativitás, nemzeti értékeink és hagyományaink tisztelete
  • fotózásban, videózásban, mozgóképszerkesztő programok kezelésében, reklámgrafikai anyagok készítésében szerzett rutin

A jelentkezéssel kapcsolatos további információk:

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.

Zana Diána

A Pázmány Péter Katolikus Egyetemen végeztem Kommunikáció és Médiatudomány szakon először Közéleti és Egyházi kommunikáció, majd Multimédia szakirányon. Intézményi sajtósként dolgozom, emellett a PolgárPortál szerkesztő-újságírójaként tevékenykedem.
Share

Esetleg más?

Leállítja atomprogramját Észak-Korea

Április 21-től Észak-Korea leállítja az atom- és az interkontinentális rakétákkal végzett kísérleteket: ezzel egy időben, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.