2020 október 26., hétfő
Városliget, 2017. május 1-jén. MTI Fotó: Mohai Balázs

„Parádés öngólt” rúghat az MSZP a bojkottal

Share

Az M1 információi szerint az MSZP-n belül és a baloldalon is többen ellenzik a szocialistáknak azt a döntését, hogy ezentúl nem válaszolnak az M1 és néhány más médium kérdéseire. Már pénteken, az MSZP-s bojkott első napján legalább 4-5 témában elmondhatták volna véleményüket a szocialista politikusok, de nem tették – hangzott el az M1 aktuális csatorna esti Híradójában.

Az MSZP nem nyilatkozik az általuk kormánypártinak kikiáltott sajtónak – ezt a szocialisták sajtófőnöke jelentette be csütörtökön. A tiltás a köztévén kívül másik kilenc hírportálra, újságra és televíziós csatornára is vonatkozik.

Az M1 által készített hírműsorok naponta átlagosan 1,5-2 millió embert érnek el, de adott esetben ez a szám jóval több is lehet.

Elemzők szerint ezzel saját magukat hozzák kínos helyzetbe a szocialisták. A Híradó által megkérdezett szakértő szerint ezzel lemondanak a választópolgárokról.

Deák Dániel, a Nézőpont intézet elemzője elmondta: Az MSZP azzal, hogy ilyen sok sajtóterméket bojkottál, azt éri el, hogy a választópolgároknak egy jelentős részéről lemondott és hozzájuk az ő üzeneteik nem jutnak el.

Parádés öngól – így jellemezte a szocialisták bojkottját a Nyugatifény blog. Azt írják: ezzel az ellenzéki párt kijelentette, hogy nem szeretnének kommunikálni az ország felével. Azt is írják: egy politikusnak, ha emberszámba veszi az ország lakosait, „kutya kötelessége” nyilatkozni azoknak a médiumoknak is, amelyek nem az ő véleményét visszhangozzák.

A portálról tudni kell, ahogy Szigetvári Viktor – az Együtt politikusának – megfogalmazása szerint egy DK-s pártoldalról van szó.

Éppen a DK volt az a párt, amelyik 2014-ben bojkottálta az M1-et. A választások eredménye ismert mindenki előtt.

Forrás: Híradó.hu

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.
Share

Esetleg más?

#Muzej2019 – Gül baba türbéje

Már többször is kénytelen voltam megállapítani, hogy mi magyarok, furcsa egy nép vagyunk. Most éppen …

2 hozzászólás

  1. Dékány Ilona

    Csak hagy rugdossák az öngólt ! Az a három ” díszpinty” , aki kábítja a lakosságot, hiteltelen dumájával nem hiányzik a képernyőről ! —esetleg a média vezetőjének…—

  2. Dipl.Ing.Tibor Gutay

    Örüljünk neki! Így söprik ki saját magukat a parlamentböl. Hála Istennek. Amen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.