2018 szeptember 25., kedd
Orbán Viktor miniszterelnök az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 169. évfordulója alkalmából rendezett állami ünnepségen a Magyar Nemzeti Múzeum előtt 2017. március 15-én. MTI Fotó: Kovács Tamás

Patakfalvy Katalin: Kitartunk Orbán Viktor és kormánya mellett

Share

Tudjuk, hogy a rágalmazás bevált módszer, mert az emberek beszélnek róla, hozzátesznek, így próbálják a kiválasztott személyt megsemmisíteni. A gyűlölet harcosai – akik magukat demokratikus ellenzéknek nevezik – ezt a módszert alkalmazzák. Na meg az überdemokratikus civilek is.

Mi kiállunk a Fidesz-KDNP mellett, mert az értékrendünk megegyezik: Isten, Család, Haza! Ez a kormány képviseli a magyar embereket, az utódaink, hazánk jövőjét. Bizonyítják mindezt a gazdasági, a családi, a fiatalokat, nyugdíjasokat segítő intézkedések, melyek sokkal többet érnek, mint amit a korábbi kormányok tettek. Ez a kormány nem elvesz, hanem ad, amennyire lehetséges. Nem alkalmazza „trükkök százait”, viszont visszavásárolta a szocialisták által eladott stratégiai ágazatokat, visszaállította a gyermekek utáni adókedvezményt, csökkentette a rezsit, bevezette a GYED-extrát, a CSOK-ot, a fiataloknak életpálya modellt mutat, rendszeresen emeli a fizetéseket, 15 százalékra vitte le az szja-t, folyamatosan  fejlesztik az infrastruktúrát, az egészségügyi intézményeket, felújítják és építik a bölcsődéket, óvodákat, iskolákat, a gyalázatos trianoni békediktátum által elszakított nemzettestvéreinknek megadták/visszaadták a magyar állampolgárságukat, és hosszan lehetne sorolni tovább. Minden azonban nem megy egyszerre, vegyük tudomásul.

A legfontosabb kérdés az, hogy hihetünk-e az ellenzéknek, a baloldalnak, akik eladósították, államcsőd közeli állapotba vitték az országot?

 • Akik Brüsszelben mindig Magyarország, a magyar emberek érdekei ellen szavaznak, és szankciókat követelnek ellenünk?
 • Akik 1956 ötvenedik évfordulóján ránk vezényelték a rendőrrohamot?
 • Akik hazudtak reggel, éjjel meg este?
 • Akik meghamisították az adatokat a hatalom megtartása érdekében?
 • Akik a forint kamatát az egekbe emelték, ezzel rákényszerítve az embereket a devizahitelre?
 • Akik a nyugdíjak egy részét IMF-hitelből tudták csak fizetni?
 • Akik bezárták, összevonták, eladósították a kórházakat?
 • Akik évekre befagyasztották a béreket?
 • Akik ciánkapszulákat akartak adni nekünk?
 • Akik miatt 3,5 milliárd forint uniós támogatást kellett visszafizetnünk, mivel a szocik 2007-ben határrendészeti célok helyett vízágyúkat vásároltak?
 • Akik megszüntették a gyerekek utáni adókedvezményt, és két évre vitték le a GYES-t?
 • Akik miatt 18 milliárd forintot követelt az EB az EMIR-rendszer kiépítésével kapcsolatos szabálytalan közbeszerzések miatt, mivel nem volt nyilvános pályáztatás, hanem kijelölték a feladatra a Welt 2000 Kft.-t, a megállapodást pedig állami részről a Gyurcsány-féle Altus vezetői kötötték meg?
 • Akik eladták a MÁV legjobban profitáló részét, a Kargót?
 • Akik 2007-2009-ben 29 vasútvonalat zártak be?
 • Akik akasztással és IFA-platókkal fenyegetnek minket most is?
 • Akik illegális bevándorlókat akarnak a hazánkba telepíteni?

NEM! Nem hihetünk nekik, nincs erkölcsi alapjuk, sem képességük a kormányzásra. Hiába öltöznek újabb és újabb pártgöncökbe, mindig is azok maradnak, akik voltak – Magyarország ellenségei.

Követeljük, hogy a hazánkat, a magyarságot, elszakított nemzettestvéreinket, Orbán Viktor miniszterelnök személyét, családját, és a kormányunkat gyalázók, a hazugságokat terjesztők fejezzék be ezen ténykedésüket! Kitartunk Orbán Viktor és kormánya mellett. Orbán Viktor személyében olyan miniszterelnökünk van, aki tehetséges, van jövőképe, a magyarságért dolgozik, és ha kell harcol! Aki példás családfő, akit követnünk lehet és kell hittel, tiszta szívvel, mert bizonyított! Akire büszkék lehetünk határon innen és túl!

Hajrá, Magyarország! Hajrá, Orbán Viktor! Hajrá, FIDESZ-KDNP!

Szerző: Patakfalvy Katalin

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Lélek Sándorné: Adjon az Isten áldott vasárnapot mindenkinek!

“Embertelen lelkivilág volt, amibe minket belekényszeríttettek, amikor magunk se tudtuk, hogy most már emberek vagyunk, …

3 hozzászólás

 1. Dávid Szaniszla

  Ez természetes és egyértelmű. Nem hagyjuk tönkretenni a 7-8 éves munka eredményeít. Kitartunk a jelenlegi vezetőink mellett, s ott leszünk az első 3 békemenet után ezen a 4.-en is. Végigmegyünk az úton és meghallgatjuk kedves Orbán Viktor Miniszterelnökünket Hiszem, hogy sokan így gondolják, s együtt megyünk a Kossuth térig! HAJRÁ MAGYAROK!

 2. Dékány Ilona

  Ismét egy “jól összeszedett ” gondolatsort olvashattam .
  Nem történhet meg , hogy a gyalázkodó , hazudozó , bukott alakok sokaságából álló népség a hatalom közelébe kerüljön !
  Minden ép- kéz- láb magyar embernek ott kell lennie Budapesten , ha csak egy kicsit is fontos a gyermekei –unokái jövője ! Akik pedig akadályoztatva vannak , azok a településükön tiltakozzanak ! Így az egész országban megvalósulhat a “Békemenet ” !
  MIT KÍVÁN A MAGYAR NEMZET ? 1848—2018 ! UGYANAZT : FÜGGETLENSÉGET , SZABADSÁGOT , SZABAD VALLÁSGYAKORLÁST , IDEGENEK NE JÖJJENEK HAZÁNK TERÜLETÉRE , TELJES SAJTÓSZABADSÁGOT / A médiákban is igazságos hírközlést !/ , ÁLTALUNK VÁLASZTOTT KORMÁNYT !
  Bizonyítsuk be , hogy méltó utódai vagyunk az 1848–as őseinknek !

 3. Csatlakozom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.