2018 december 10., hétfő
Orbán Viktor miniszterelnök az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 169. évfordulója alkalmából rendezett állami ünnepségen a Magyar Nemzeti Múzeum előtt 2017. március 15-én. MTI Fotó: Kovács Tamás

Patakfalvy Katalin: Kitartunk Orbán Viktor és kormánya mellett

Share

Tudjuk, hogy a rágalmazás bevált módszer, mert az emberek beszélnek róla, hozzátesznek, így próbálják a kiválasztott személyt megsemmisíteni. A gyűlölet harcosai – akik magukat demokratikus ellenzéknek nevezik – ezt a módszert alkalmazzák. Na meg az überdemokratikus civilek is.

Mi kiállunk a Fidesz-KDNP mellett, mert az értékrendünk megegyezik: Isten, Család, Haza! Ez a kormány képviseli a magyar embereket, az utódaink, hazánk jövőjét. Bizonyítják mindezt a gazdasági, a családi, a fiatalokat, nyugdíjasokat segítő intézkedések, melyek sokkal többet érnek, mint amit a korábbi kormányok tettek. Ez a kormány nem elvesz, hanem ad, amennyire lehetséges. Nem alkalmazza „trükkök százait”, viszont visszavásárolta a szocialisták által eladott stratégiai ágazatokat, visszaállította a gyermekek utáni adókedvezményt, csökkentette a rezsit, bevezette a GYED-extrát, a CSOK-ot, a fiataloknak életpálya modellt mutat, rendszeresen emeli a fizetéseket, 15 százalékra vitte le az szja-t, folyamatosan  fejlesztik az infrastruktúrát, az egészségügyi intézményeket, felújítják és építik a bölcsődéket, óvodákat, iskolákat, a gyalázatos trianoni békediktátum által elszakított nemzettestvéreinknek megadták/visszaadták a magyar állampolgárságukat, és hosszan lehetne sorolni tovább. Minden azonban nem megy egyszerre, vegyük tudomásul.

A legfontosabb kérdés az, hogy hihetünk-e az ellenzéknek, a baloldalnak, akik eladósították, államcsőd közeli állapotba vitték az országot?

 • Akik Brüsszelben mindig Magyarország, a magyar emberek érdekei ellen szavaznak, és szankciókat követelnek ellenünk?
 • Akik 1956 ötvenedik évfordulóján ránk vezényelték a rendőrrohamot?
 • Akik hazudtak reggel, éjjel meg este?
 • Akik meghamisították az adatokat a hatalom megtartása érdekében?
 • Akik a forint kamatát az egekbe emelték, ezzel rákényszerítve az embereket a devizahitelre?
 • Akik a nyugdíjak egy részét IMF-hitelből tudták csak fizetni?
 • Akik bezárták, összevonták, eladósították a kórházakat?
 • Akik évekre befagyasztották a béreket?
 • Akik ciánkapszulákat akartak adni nekünk?
 • Akik miatt 3,5 milliárd forint uniós támogatást kellett visszafizetnünk, mivel a szocik 2007-ben határrendészeti célok helyett vízágyúkat vásároltak?
 • Akik megszüntették a gyerekek utáni adókedvezményt, és két évre vitték le a GYES-t?
 • Akik miatt 18 milliárd forintot követelt az EB az EMIR-rendszer kiépítésével kapcsolatos szabálytalan közbeszerzések miatt, mivel nem volt nyilvános pályáztatás, hanem kijelölték a feladatra a Welt 2000 Kft.-t, a megállapodást pedig állami részről a Gyurcsány-féle Altus vezetői kötötték meg?
 • Akik eladták a MÁV legjobban profitáló részét, a Kargót?
 • Akik 2007-2009-ben 29 vasútvonalat zártak be?
 • Akik akasztással és IFA-platókkal fenyegetnek minket most is?
 • Akik illegális bevándorlókat akarnak a hazánkba telepíteni?

NEM! Nem hihetünk nekik, nincs erkölcsi alapjuk, sem képességük a kormányzásra. Hiába öltöznek újabb és újabb pártgöncökbe, mindig is azok maradnak, akik voltak – Magyarország ellenségei.

Követeljük, hogy a hazánkat, a magyarságot, elszakított nemzettestvéreinket, Orbán Viktor miniszterelnök személyét, családját, és a kormányunkat gyalázók, a hazugságokat terjesztők fejezzék be ezen ténykedésüket! Kitartunk Orbán Viktor és kormánya mellett. Orbán Viktor személyében olyan miniszterelnökünk van, aki tehetséges, van jövőképe, a magyarságért dolgozik, és ha kell harcol! Aki példás családfő, akit követnünk lehet és kell hittel, tiszta szívvel, mert bizonyított! Akire büszkék lehetünk határon innen és túl!

Hajrá, Magyarország! Hajrá, Orbán Viktor! Hajrá, FIDESZ-KDNP!

Szerző: Patakfalvy Katalin

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Nagy Ervin: Párhuzamos politikai valóságok

Egyre inkább mélyülni látszik a szakadék Európa legfőbb szellemi törésvonala mentén. A felvilágosodás individualizmusa – …

5 hozzászólás

 1. Dávid Szaniszla

  Ez természetes és egyértelmű. Nem hagyjuk tönkretenni a 7-8 éves munka eredményeít. Kitartunk a jelenlegi vezetőink mellett, s ott leszünk az első 3 békemenet után ezen a 4.-en is. Végigmegyünk az úton és meghallgatjuk kedves Orbán Viktor Miniszterelnökünket Hiszem, hogy sokan így gondolják, s együtt megyünk a Kossuth térig! HAJRÁ MAGYAROK!

 2. Dékány Ilona

  Ismét egy “jól összeszedett ” gondolatsort olvashattam .
  Nem történhet meg , hogy a gyalázkodó , hazudozó , bukott alakok sokaságából álló népség a hatalom közelébe kerüljön !
  Minden ép- kéz- láb magyar embernek ott kell lennie Budapesten , ha csak egy kicsit is fontos a gyermekei –unokái jövője ! Akik pedig akadályoztatva vannak , azok a településükön tiltakozzanak ! Így az egész országban megvalósulhat a “Békemenet ” !
  MIT KÍVÁN A MAGYAR NEMZET ? 1848—2018 ! UGYANAZT : FÜGGETLENSÉGET , SZABADSÁGOT , SZABAD VALLÁSGYAKORLÁST , IDEGENEK NE JÖJJENEK HAZÁNK TERÜLETÉRE , TELJES SAJTÓSZABADSÁGOT / A médiákban is igazságos hírközlést !/ , ÁLTALUNK VÁLASZTOTT KORMÁNYT !
  Bizonyítsuk be , hogy méltó utódai vagyunk az 1848–as őseinknek !

 3. Csatlakozom!

 4. Tovább a lenini úton: Trockíj (Bernstein) jövőképe!

  Válasz Lenin Mi a teendő? Brosúrájára! 1903
  Ön a pártot a proletáriátus helyébe foglya tenni, aztán a központi bizottságot a párt helyébe, a párt főtitkárát a központi bizottság helyébe, így a proletáriátus nevében egyetlen személy hatalmát fogja elérni!
  Ön a FIDESZT az egy párt helyébe foglya tenni, majd a kollégiumi brancsot a párt helyébe, a pártelnököt a kollégiumi brancs helyébe, így a FIDESZ nevében egyetlen személy hatalmát fogja elérni!
  Metternichnek, és társainak szisztémája legmélyebb megvetést nyilvánítani, mindazok iránt, akik nem tartanak vakon ővelük!

  Kopácsy Sándor Hatalom/ erkölcs
  A hatalom azonban nem sokat törődött az erkölcsi szilárdsággal. A rövid távú érdek ugyanis nem erkölcsöt, hanem sokkal inkább erkölcstelenséget igényel. A hatalmasnak nem erős erkölcsű, nála képzettebb és tehetségesebb beosztottakra, hanem megbízható szolgákra és a terheket jámborul tűrő népre van szüksége. Különösen így volt ez a múltban, amikor a hatalom gyakorlásához nagyon kis apparátusra és nagyon elmaradt tudású alattvalókra volt szükség. Lényegében az sem váltott ki e tekintetben fordulatot, hogy mára a fejlett társadalom irányításához óriási apparátusra van szükség, hogy a legnagyobb munkaadóvá a hatalom vált, hogy a tudás szintje nagyot emelkedett.

 5. Nem messzi tájak fölfedezője: Pógári mennyországban járt, ki se küldött munkatársunk

  Határtalan önbizalmú ország! Itt minden nagyon jó, nagyon szép! Az újságban, Rádióban, Tv-ben! Külön dervisek, szervilisek mantrázzák a nagy vezető csodálatos képességeit, a régijóba (mostmá Európa régijó!) jól bevált szocializmus hagyományai szerint! Háttérből a jól képzett nagy öregek, önmagukat is felülmúlva koptatják a fényező smirglit!
  Dicsértessék Orrbán Viktor! Pártunk és kormányunk! Kizsákmányolásunk „jobban teljesít!” A FIDESZ jobban teljesít! Háromszor annyi menekült nyugatra, mint a kommunisták miatt!
  Az életszínvonal naponta emelkedik, a hazugság gátjának átszakadása folytán! Az elöntött lakosság, Vagy futva menekül a parttalanság okán, más, határon túli vidékekre, vagy éhségtől fuldoklik, mint levegőtlenségnél megszokott! Kap néha némi élelmiszer segélyt, a romló halálozási statisztika feljavítása okából, de ez nem csökkenthet a költségvetési csalók, lopók jövedelmét! Se a hivatalban ülők hivatalos kvótáját a plusz jövedelemhez jutást illetőn!
  Államforma az új feudalizmus! Mint tudjuk a „hű béreseket” búsásan jutalmazzák! Nagybirtok, nagy ház, (palota) nagybeosztás, nagy lehetőség! „minden szinten, szinte minden” virul akár a korrupció, napról-napra nő a „porció”! Egyre vörösebb, véresebb, csak arcuk nem pirul belé! Ők genetikailag szégyentelenek!
  A szaga ugyan kellemetlen, mint az erőszakos duggatással szaporított (most pántlikájé) régi neve muskátli, de, az parasztos! Nem menő a paraszt most! Színe is gyengécske halovány kék! Erősebbnek kék lenni! A vöröset áhítók szavazataikkal bekavarnak így a kék, nem tud kékülni, ahogy kék!
  Valutája a vízgőznél illékonyabb Forint, százmilliárdos tételbe képes köddé válni, és svájci bakszámlákon „kicsapódni” a „becsapottak” kárára! Az ügyletnek „ügyintézője” felelőse, szintén fellelhetetlen, vagy tisztes őszapó képében jelenik meg, aki segítséget nyújt, fiának házvásárlásakor!
  A pórnép, a porban fetreng, és a múlt ködén mereng! Régen is loptak! De a lovak hullajtásán éldegélő veréb népesség is kapott zabot, hogy zabos ne legyen! De az új lovak, az istálló padlásán lakva, nem látják, a szürke a verebeket tartanak beöltözött vérebeket, akiket arra, treníroznak, hogy uraik „rendje, rend a lelke mindennek” „Miképp a mennybe (kelepcéjükbe) menj be, azonképp a földön is!
  2015-02-26

  Mert az országnak szüksége van, középosztályra, hogy vezesse! (Egy másik „osztály” vezetése ugyan nem jött be!) Bizony ám! Oly sikeresen elvezették az országot, Mohácsi, Trianonig, moszkvai megszállásig, végpusztulásig! Ezzel a vak számára is nyilván valóvá tették az ő kiválóságuk, kiválasztottságuk feltétlen indokoltságát! Valóban felháborító a magyar újságolvasó tájékozatlansága! Csipás szemeivel, nem olvassa ki e gyönyörű, halvány kék égű (szociális viharoktól mentes) polgári jövő gyönyörűségét, a maga számára! Ahol nem fenyegeti a rendszer, hogy elviszi KMK (közveszélyes munkakerülés) címén, lehet szabadon, boldogan munkanélküli!
  Ő is lophat, (mint bankár, privatizáló) amit tud. Kis tudás kis lopás! Így tisztességes, a polgári értékrendben. Kis ember, kispolgár, aki ugye antiszociális lény. Ellentétben a „nagy- polgárral” aki igazi úr! Akkor is, ha munkásvezér, párttitkár volt elébb! 1995-ből

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.