2018 február 21., szerda
Pécs, Kossuth tér, 2017 március 15. (Fotó: PolgárPortál)

Pécsett is emlékeztek március 15-én – a PolgárPortál fotóriportja

Share

Pécsett közös koszorúzással kezdődött meg az egész napos március 15-i megemlékezés. A Kossuth téren beszédet mondott Bódis József, a Pécsi Tudományegyetem rektora. A zenés-táncos műsorban a Pécsi Nemzeti Színház művészei és a Mátyás Király Utcai Általános Iskola énekkara lépett fel, illetve ünnepi műsort tekinthettek meg az összegyűltek, a Misina Néptáncegyüttes és a Csurgó Együttes előadásában. A katonai hagyományokat a Szabolcs Fejedelem Hagyományőrző Egyesület és a Pécsi Huszár Egyesület idézte fel, 13 óráig pedig magyar táncház várta az érdeklődőket.

– A PolgárPortál képriportja 

 

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.
Nagy Ervin filozófus-politológus, a Polgár Portál felelős kiadója, állandó szerzője. Közíróként rendszeresen publikál más blogjain (http://nagyervinfilozofus.blogspot.hu/), az Aracs Délvidéki Közéleti Folyóiratban, illetve a Magyar Hírlapban. Megbízott egyetemi előadó, számos felnőttképzéssel foglalkozó iskola tanára. A liberalizmus illúziói (Attraktor, 2014) és az Omladozó téveszmék (Attraktor 2016) című könyvek szerzője.
Share

Esetleg más?

Pályázati lehetőség részvételre a Családi Erzsébet-táborok programsorozatban

Az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány a Családok évében Családi Erzsébet-táborok programsorozatot szervez a zánkai …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.