2019 március 25., hétfő
MTI Fotó: Mónus Márton

Pók Katalin: Hazudozás és történelmi felelősség

Share

Folytatják, pontosabban egy percre sem hagyták abba a Fidesz-ellenes ellenzéki médiumok a hazudozást. Egy portál összevetette az ellenzéki, többségében baloldali médiát a jobboldali nemzeti médiával, és igen megdöbbentő eredményre jutott.

Az ellenzéki, főleg liberális médiumok száma 46, míg a jobboldali nemzeti médiumok száma csupán 23. Ellenzéki, főként balos túlsúly van, ami emberek millióit vezeti meg. Azt hazudják még mindig, hogy jobboldali média-túlsúly van, amit sikeresen hintettek el Nyugaton is. Azt hazudják, nincs ATV, meg Hír TV, meg RTL Klub vidéken, meg nincs internet, azért szavaztak jobbra a „bugrisok”. Gúnyolódnak és hazudoznak. Holott az internet-lefedettség 90%-os az országban, nincs olyan kis falu, ahol ne lennének ott a leghazudósabb ellenzéki propaganda-csatornák. Azt hazudják, van független, meg propaganda nélküli média, és ezt természetesen magukra értik. Igaz, a Fidesz fényes győzelmet aratott, a számokból azonban az is kiderül, hogy még így is sokan hittek a hazug baloldali vagy Jobbikos ellenzéki propagandának. A Simicska média-birodalom tulajdonosa által való felszámolását igyekeznek a Fidesz nyakába varrni, lám megint szűkül az ellenzéki média ebben a diktatúrában. A Hír TV-n ez már így jelent meg, és így lesz közvetítve Nyugat felé. Véletlenül sem mondják ki, hogy miután a Jobbik nem jutott hatalomra, a bosszúálló Simicska maga számolja fel birodalmát, a Magyar Nemzetet, a Lánchíd rádiót, és sor kerülhet a Hír TV-re is. De az utolsó percekig sugározzák a hazugságaikat, terjesztik a gyűlöletet és félretájékoztatják a nyugati közvéleményt.

A Jobbik pedig nem is panaszkodhat, hiszen a legnagyobb ellenzéki erő maradt. Az MNO, a Lánchíd rádió, a Hír TV sikeres volt hazug propagandájában, a karaktergyilkosságokban. Túl sok ember szavazott rájuk, akik fájón megosztják a jobboldalt. A listás szavazatok alapján a jobboldalra leadott szavazatok száma: 3 916 875, ha beleszámoljuk a magát jobboldali pártnak tartó Jobbikot is. Programjában is nemzetinek vallja magát, a választóknak is ezt kommunikálták országjárásukban. A Fidesz-KDNP és a Jobbik együtt a választók 68,79 %-át teszik ki. Baloldalon meg csak 27, 58 % van, ha a töredék kamu pártokat nem vesszük figyelembe. De az összes szavazókat tekintve, akkor is csak 31,21 %. Baloldalinak számít az MSZP-Párbeszéd, LMP, DK, Momentum.  Az adatok azt mutatják, hogy az ország egy kis hányadtól eltekintve jobboldali, nemzeti érzelmű. Akik a Jobbikra szavaztak, azok is nemzeti érzelműek és nem globalisták, internacionalisták, sokszínűség pártiak. Ők valószínű nem vettek tudomást arról, hogy Vona balra fordult és a bevándorlás kérdésében is zavaros álláspontot képviselt, mint ahogy a baloldaliak. Ők bizonyára mindannyian a Hír TV-t nézték, az MNO-t olvasták és abban a reményben voltak, hogy ez még mindig jobboldali párt. Ők azok, akik a Hír TV-s és MNO-s ferdítés és hergelés áldozatai, mert különben a Fideszre szavaztak volna, aki egyértelműen fogalmazta meg a nemzeti, keresztény hitvallását, és a menekültválsággal kapcsolatos álláspontját. Így bátran kimondhatjuk, hogy ez egy jobboldali ország. A probléma az, hogy a Jobbik szereptévesztésben volt és van. Neki az lenne a dolga, hogy részt vegyen a nemzetmentésben a Fidesszel együtt. Neki kellene figyelmeztetnie a Fideszt, ha erről megfeledkezik, egy konstruktív kritikát alkalmazva, nem pedig ellene küzdenie és mindenáron hatalomra törnie, a nemzeti kormány ellenében.

Hódmezővásárhely kövezte ki a 2/3-os Fidesz-győzelmet. Olyan áldás volt ez, mint a tavaszi eső. Az ellenzéki oldalon ekkor kezdődött az elbizakodottság, a jobboldalon a haza féltése, a félelem. Rásegített erre az ATV, a Hír TV, az RTL Klub, az MNO, a HVG, az Index és társai, akik Szél-kormányról, majd Karácsony-kormányról, vagy Vona miniszterelnökségéről kezdtek beszélni, az összefogásról, a taktikázásról. Kontraproduktív lett az összefogás-paradigma, mert elterjedt, hogy jönnek vissza  a komcsik. A vádaskodások és koholmányok hatástalanok lettek, ahhoz képest, hogy mi vár az országra, ha ezek összefognak. Senki sem hitt a közvélemény-kutatóknak, a jobboldal sem, akik pedig Fidesz-fölényt jósoltak. Az emberekben félelem támadt, jön vissza Gyurcsány, visszarendeződés lesz, az országrontó idők visszatérnek, mert aki nyitott szemmel járt, az láthatta a fejlődést, és tudta, hogy most van munka és fejlesztés. Másrészt, akik féltek az idegen inváziótól, amit az ellenzék letagadott, mind elindultak a szavazóurnák felé. Az ellenzék mással se foglalkozott, minthogy letagadja a kvótát, a terrortámadásokat, az erőszakos cselekményeket, a no-go zónákat, az iszlamizációt, a be nem illeszkedést, a keresztényüldözést. Mindenki látta a terrortámadásokat, az erőszakoskodókat, a beilleszkedni nem akarást, azért, ennyire nem kellett volna hülyére venni az embereket. És mindenki látta, mit tett a szoci-libsi kormány hatalmának idején. Még így is túl sok szavazatot kaptak, őket sikerült félrevezetni. Ja, persze azok nem látták ezeket, akiknek a kedvenc médiája lehazudta.

Sajnos vannak közöttünk olyan keresztények, akik a másik oldalnak drukkoltak, hiába tette egyértelművé a kormány már az Alaptörvényben és cselekedeteiben a keresztény értékrend védelmét, míg a baloldal „haladó” európaiként a gazdag liberális Nyugat imádóiként ezzel éppen szemben áll. Nagyon jó lenne tudni, vajon ők kire szavaztak? Ha ők a liberális keresztények, mindjárt érthetőbbé válik a dolog. De miben hisznek ők valójában?

Baloldali és liberális emberek mindig lesznek közöttünk. Nálunk a kettő egybemosódik, a világ más részein nem mindenütt van így. Így hazánkra mondhatjuk, hogy baloldali liberális emberek. Ahogy fent láthattuk, ők kisebbségben vannak, ám a médiájuk aránytalanul nagy. A jobboldali, nemzeti-keresztény és a baloldali, liberális jelenti az igazi szembenállást ideológiailag. Így utópia az, hogy be lehet ásni az árkokat és létrehozni az egységet, mint ahogyan volt erre párt-kezdeményezés. A Nemzetegyesítő Mozgalom, a NEEM párt karolta fel ezt a gondolatot. A liberális és a keresztény-nemzeti antagonisztikus ellentétben áll egymással a nemzetről, hitről, világról való gondolkodásban. A nemzeti érzelmű emberek képesek meghalni hazájukért, ahogy erre volt példa történelmünkben. Számukra a baloldali-liberális a hazaárulás politikáját folytatja. A baloldali-liberális érzelmű emberek számára minden szó a nemzetért csupán populizmus. A keresztény-hitűek keresztény-értékrend szerint akarják kormányozni az országot, bele értve a család védelmét, mint férfi nő szövetségét, a magzati élet védelmét. Ez a haladó-liberális Nyugaton gyűlöletbeszédnek számít, és börtön jár érte. A keresztények ma üldözöttek a világban, a muszlim előretörés és terrorizmus csak hab a tortán. A hazai liberális-baloldaliak és liberális-keresztények pedig ezt akarják követni, ezt nevezik haladásnak, a valódi keresztény-értékrendet pedig fundamentalizmusnak mondják.

A liberális keresztények a szeretet nevében ugyanazt a humanizmust képviselik, mint a liberális ateisták. A szeretet nevében ugyanazt az öngyilkos befogadás-politikát, a házasság kérdésében ugyanazt a plurális családmodellt képviselik, amibe belefér a homoszexuális házasság is. Ők a szeretet és humanizmus nevében figyelmen kívül hagyják a morális törvényeket, ők eltértek az eredeti Jézus-i tanítástól, valószínűleg ez okozza a megosztottságot a keresztények között is. Ők a se hideg, se meleg, a langyos keresztények, akiket az Úr kiköp a szájából a Szentírás szerint. A baloldali liberálisok és a liberális keresztények számára az igazi nemzeti és keresztény értékrend tehát populizmus és fanatizmus, ők követnék a hitét vesztett gazdag Nyugatot. Úgy érzik, mi lemaradunk, feudális Magyarországnak is gúnyolják a nemzeti-keresztény szemléletű Fideszes országot.

Mi azonban nemzeti keresztény érzelmű emberek azt gondoljuk, gúnyoljatok csak, hiszen Jézus Urunkat is gúnyolták és megvetették, azért Ő az „út, az igazság és az élet”.      

Szerző:

Pók Katalin


Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Lullázás 26.: A magyar meteóra, avagy a tihanyi barátlakások (Tihany)

Világszerte ismertek a görög meteórák, a sziklák között élő, ortodox szerzetesi közösség. Egy külön kis …

3 hozzászólás

 1. Bocsánatot kérek Katalin , de nem olvastam végig ezt a “kilóméteres ” írást .
  Ugyanis az összes csip—csup párt —sőt !— csak hazudozni volt képes .
  DE: Ma Szegeden voltam , ahol “röhögőgörcsöt ” kaptam a buszon . Ugyanis az óriásplakáton “szélkirálynő” azt hirdette : Most mi jövünk ! Ugyan aki ezt kénytelen még mindíg elolvasni , az képes úgy tovább hajtani , hogy ne RÖHÖGJÖN ? A többiről nem is “beszélve ” ! A ” mi megcsináljuk ” ! Már a Jobbikosokét le se írom !
  Aztán az Operaháznál “ficánkoló” szónokjelöltek ! Bitang sok ambíció szorult beléjük .
  Sikerült beszégetnem egy fiatalemberrel , akit az egyetemen “foglalkoztatnak már”. Nem is értette , hogy ki az a Gyetvai Viktor . ? —majd utána kérdez .
  Bátor fiatalember , hogy felszólal az egyetemisták nevében ! CIVILKÉNT vajon ? A szónoki tehetségük hiányosságáról ne is ejtsek szót ! A tartalmán csak nevetni lehet .
  Mégis : Hogy sikerült azt a tömeget behülyíteni , hogy odamenjenek ????

 2. A Remete levele az, új pártokról,
  Kedves komám!
  Képzeld már el, újra feltámadtak az agitátorok, mint kocsmába járó, sok szomjas torok. Oszt meg akarnak győzni, lépjek be a pártjukba, támogassam őköt, mint nyomorékot az ő mankója!
  Rögtön az jutott öszömbe, „szegény az eklézsia, oszt maga harangoz a pap!” Maga jár a pártelnök a maga elbolondítható hívei után! Egymásnak adják a kilincset, akarom mondani a vízfelé lógó faágat amibé kapaszkodnak, hogy átgázoljanak, dekungomhoz kívánva jutni! Gondolják tán, itt még nem járt másik párt szélhámos, biztos madár vagyok, mint a felettem lakó, fészeklakó, osztán az ű kívánsága szerént fütyűlöm az ő, bül-bül édességű ostobaságát majd! Új, de csak a próbálkozásban, hogyan tudna lopni ő es! (Mer mindöggyik milliárdos lett, politikus gazemberek útjára lépő! Ibolyka, Kuncogó, Ferke, Viktorka! Felsorolni, észbe tartani es nehéz őköt!) Csak be kell ugranom néki, mint békának a vízbe, ha róka közeledtét meglátja! No, azt se mondja Adjonisten, csak azzal kezdi, mit ad, az ő pártja nékem, csak hívének szavazójának kéne lennem, hogy a jelőlő lista pízt felvehesse! Abból juttatna néköm is! No, itt van a döglött kutya elhantolva, vigyorogtam befele magamba! Kibújik a szög a zsákból, mint nőt kívánó vizelője, ha szaporító szándéka felébred!
  Azér hagytam, hadd beszéljen. Mög, kíváncsi lettem ű mekkorát mer hazudni? Gondoltam, colostokot kérjem e mindjárt, mint Gazsi cigány. Megmérni, mekkora lóizét fogok én tőlők kapni a szavazatimért! Tudom én, engem néz madárnak, aztán úgy tesz, mint felettem elrepülő. Magasrúl szar le! Szóval szaporodnak, mint patkány a terménytárolóba, betakarítás szagára, ezök meg a választásra! Azt hiszi a sok marha, híg agyú, rögtön elhiszik, amit ű mond, az olyan igaz, mint a LOTTÓ nyeremény biztossága! Tudod, édös egy komám! Ez, a majom, azt se tudja, „Mindenki olyan hülyének néz mást, amilyen maga”! Akkora bátorsággal néz hülyének, majd kiröhögtem a szemibe! Mögtűrtőzttettem magam, ahogy attúl is, belé ne rúgjam a Bódvába!
  Igy aztán békében, kölcsönös ígérgetésekkel váltunk el, mint házastársak, pokolba kívánva a másikat! Veled mi van? Te, hogy tűrőd, viseled el e frissen támadt barom fiakat? Isten adjon nékünk türelmet! Minden marhát agyonütni nem lehet! De fejét addig kéne ütni, míg párt alapítási nyavajáját kiheveri, két év kórházi ápolás után!
  No, Isten megáldjon, írhatnál néha! Élsz-e halsz e, megvagy e még, magad csendes, dühöngésed közepette!
  2017. 09. 17.

 3. Nézd már meg Péterkét!
  „írók, politikusok, mindenfajta újságok riporterei, röviden irodalmi ügynökök úgy a szocialista mozgalomban, a fenekük pedig a német sajtón ül. Minden újságon rajta tartják a kezüket, és elképzelheted, hogy milyen émelyítő az, az irodalom, amit ez eredményez.” Ez az egész zsidó világ, Michael Bakunyin.
  Liszt Ferenc, 1811-1886, (már, vagy még? Tudta!) Die Israeliten A zsidó folytatja a pénz kisajátítását, és az állam torkát pénzeszsákja szájának a szorosabbra vagy lazábbra engedésével fojtogatja. A sajtó minden eszköze a kezében van, hogy a társadalom alapjait szétzúzza.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.