2018 november 13., kedd
Fotó: MTI

Pozitívan értékelik Magyarország migrációs politikáját

Share

Orbán Viktor múlt heti, a Kossuth Rádióban elhangzott rádióinterjúját szemlézte csütörtökön az amerikai jobboldali Breitbart című hírportál londoni kiadása, amely felidézi, hogy a Stop Soros törvénycsomaggal és az alkotmánymódosítás javaslatával a magyar kormány újabb eszközt mozgósított annak érdekében, hogy megállítsa a tömeges bevándorlást. Az íráshoz néhány óra alatt több száz hozzászólás érkezett: a legtöbb bejegyzés pozitívan vélekedik Magyarország migrációs politikájáról.

Népességcsere zajlik Európában, hogy a spekulánsok sokat kereshessenek – ezzel a címmel írt cikket csütörtökön a Breitbart című hírportál londoni kiadása. A címet a lap Orbán Viktor miniszterelnök múlt heti Kossuth Rádióban elhangzott interjújából idézi. Mint írja, a kormányfő arra emlékeztetett, hogy Soros György és az ő „hadserege” bevándorlást akar, az ideológiai motivációja pedig egy multikulturális Európa. A hírportál felidézi azt is, hogy a magyar kormány a Stop Soros törvénycsomaggal és az alkotmánymódosítás javaslatával újabb eszközt mozgósított annak érdekében, hogy megállítsa a tömeges bevándorlást.

A Stop Soros törvénycsomag és az alaptörvény-módosítás vitáját múlt héten tartották a parlamentben. Az igazságügyi miniszter nyitóbeszédében úgy fogalmazott: mindkét javaslat kiindulási pontja az, hogy meg kell védeni Magyarország biztonságát és függetlenségét. Trócsányi László hozzátette: a globális migrációs folyamatok szükségessé teszik, hogy pontosítsák a magyar állam egyes szervezeti és jogi kereteit.

A Breitbart Magyarországról szóló cikkéhez hozzászólók is hasonló véleményen voltak. Pár óra alatt több száz bejegyzés érkezett: a legtöbb komment a magyar migrációs intézkedéseket dicsérte.

Ausztria és Olaszország is a magyar módszert követi, végre jó irányba haladnak a dolgok – fogalmaz az egyik kommentelő. Volt, aki azt írta, hogy köszönet jár Magyarországnak és a magyar miniszterelnöknek, mert egyenesen beszél, és állja a sarat. Egy másik hozzászóló pedig kifejtette, hogy nemrég járt Európában, de sem Németországba, sem pedig Franciaországba nem térne vissza. Budapestre viszont – mint írta – szívesen ellátogatna, mert a magyar emberek törődnek a kultúrájukkal és biztonságukkal.

Az Amerikai Egyesült Államok örülne, ha olyan fal állna a déli határán, mint ami Magyarországot védi – ezt pedig a Breitbart egykori főszerkesztője, egyben Donald Trump amerikai elnök volt vezető kampánystratégája nyilatkozta május végén az M1-nek. Stephen K. Bannon szerint Magyarország hatalmas tragédiát került el a déli határon felhúzott kerítéssel.

A kampánystratéga Orbán Viktorral személyesen is találkozott a Parlamentben, és azt mondta: Magyarországot és miniszterelnökét azért érik folyamatos támadások, mert Orbán Viktor világpolitikai szereplővé lépett elő.

forrás: M1 Híradó / hirado.hu

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.
Share

Esetleg más?

Orbán Viktor részt vesz a Sargentini-jelentés vitáján

A magyar miniszterelnök személyesen vesz részt szeptember 11-én az Európai Parlament plenáris ülésen, melyen a …

Egy hozzászólás van

  1. Sokadszorra nyilatkozom —bizonyára másokkal együtt !— , hogy végre felébrednek a világban azok , akik tehetnek valamit a migráció megállításáért . Külön értékelni kell , hogy az USA jelentős személye –, valamint Nagybritánia vezető újságja —–végre a brit nép is !— elismeri Miniszterelnök Úr évek óta hangoztatott migránspolitikáját ! Összefogással leszerelhető Merkel –Makron és minden szoclibes , —sőt még Soros is !— , aki erölteti a betelepítést .
    HA ISTEN VELÜNK , KICSODA ELLENÜNK ? Együtt legyőzzük a sátánt !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.