2018 december 11., kedd
Fotó: NOE

Rajtad múlik! Tégy a házasságodért! – Dunakeszi programajánló (október 17.)

Share

Dunakeszi Diófa Nagycsaládosok Egyesületének előadássorozata

Második alakalom: 2017. október 17. 17.30 óra – Felhalmozott sérelmeink.

Falak, amelyek észrevétlenül közénk épültek Fontos lenne az együtt leélt évek alatt egymástól kapott tudatos és tudattalan sebeink és sérelmeink feltárása és feldolgozása. Az egymásnak okozott sérülések hogyan formált minket, házasságunkat? Miért nem tudjuk elengedni ezeket? Lehet nem értjük meg egymást? Talán magunkat sem? Csak egyfajta bocsánatkérés és megbocsátás létezik minderre! Melyik ez?

Nyertes szakmai pályázat keretein belül, négy alkalmas előadássorozatot indít útjára, Rajtad múlik! Tégy a házasságodért!” címmel a Dunakeszi Diófa Nagycsaládosok Egyesülete.

Előadók:  Szőke Etelka pár- és családterapeuta, illetve Szőke Attila házasság szaklelkigondozó

Helyszín: Dunakeszi, Házasságkötő terem (Szent István u. 19.), amelyet Dunakeszi Város Önkormányzata ingyen biztosít.

A további program:

2017. november 10.: Életadó kötelék.

Házastársad szeretete nélkül nincsenek és nem lesznek újra szép napok. Legmélyebb belső szükségletünk van a kötődésre, ez sérülékennyé, így destruktívvá is tesz bennünket egymás felé. A konstruktív függőségben megsokszorozódik az életerő és életkedv. Fontos: a házastársak válaszkészsége, elérhetősége, jelenléte… Nélküle hová jutnál lelkileg? Mással jobb lenne? Szerelem nem kémia, hanem kötődés!

2017. november 24.: Szerelmi házasság.

Amikor arra vágyok, ami az enyém. Szerelem és szenvedély – hogyan tartható fenn a házasságban? Mi támogatja ezt és mi az, ami ez ellen dolgozik? Miről szól, ha az a bizonyos harmadik belép a kapcsolatba?

Az előadásokon és a kapcsolódó programokon való részvétel ingyenes.

Az Egyesület szervezésében páros programokon is részt lehet venni (igény és lehetőség szerint, pl.: a Fenyő Bowling Klub jóvoltából páros bowlingozási lehetőség és a Boróka Vendégháznak köszönhetően egy börzsönyi családi gombagyűjtős kirándulás), illetve az előadássorozatot januárban a „Tarts szorosan!” című ÉFT tréning fogja követni, amelyre szintén várjuk a házaspárokat!

A program az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő támogatásával a Nemzeti Együttműködési Alap pályázatának keretében valósul meg.

További információért kattintson IDE! 

Vagy keresse fel honlapunkat!  http://noe.dunakeszi.hu/

Minden érdeklődő házaspárt szívesen várunk!

Dunakeszi Diófa Nagycsaládosok Egyesülete

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Szeptember 1-jétől a bölcsődések és az óvodások 90 százaléka, 321 ezer gyermek részesülhet ingyenes étkezésben. / Forrás: bkmkh.hu

Az egészséges táplálkozás népszerűsítéséért indít kampányt a Ficsak

A Fiatal Családosok Klubja (Ficsak) és a KidsOasis Nonprofit Kft. Egészségfalók – együtt főzni jó! …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.