2018 július 21., szombat
Illusztráció: a Kétnyelvű Dél-Szlovákia aktivistái Ekelen már korábban is elhelyeztek magyar táblát (Kép: ketnyelvu.info)

Rákóczi Szövetség: pályázat az “érthető Dél-Szlovákiáért”

Share

Az érthető Dél-Szlovákiáért címmel hirdet pályázatot a Rákóczi Szövetség szlovákiai vállalkozások és civil szervezetek részére, a magyar nyelvhasználat előmozdításáért.

A szövetség közleménye szerint a kétnyelvű feliratok kivitelezésére 1000 euró értékben nyújthatnak be pályázatot az érdeklődők.

A pályázat célja, hogy anyagi és nyelvi támogatás révén elősegítse a szlovákiai magyar nyelvhasználat minél szélesebb körű alkalmazását a vállalkozások és civil szervezetek közreműködésével.

Pályázni lehet kétnyelvű cégtábla, kirakat és gépjármű felirat, étlap, termékleírás, címke, kulturális, sport és egyéb területek feliratainak költségeire.

A szövegek fordításához ingyenes szolgáltatást biztosít a Rákóczi Szövetség minden kérelmezőnek. A kezdeményezésnél a szövetség nyelvi, szakmai partnere a Pro Civis Polgári Társulás.

A pályázat és a szolgáltatás elektronikus adatlapja a Rákóczi Szövetség honlapján érhető el: http://www.rakocziszovetseg.org/hu/palyazati_adatlap_husk17.

MTI

 

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Pályázatot hirdet az Emmi zeneművészeti szervezetek támogatására

Pályázatot hirdet az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) minősítéssel nem rendelkező zenekarok és énekkarok kiemelt művészeti …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.