2020 december 6., vasárnap
Gyurcsány Ferenc számunkra és Magyarország józan többsége számára persona non grata. fotó: Hetek.hu

Sajtószabadság – ahogy “odaát” elképzelik

Share
“….Gyurcsány Ferenc miniszterelnökként 2009 februárjában a „sajtószabadság védelmében” történetesen a Magyar Hírlap bojkottjára – és lényegében teljes gazdasági ellehetetlenítésére – szólított fel. Kormányfőként megtiltotta az állami intézményeknek és vállalatoknak, hogy a Magyar Hírlapra előfizessenek, megtiltotta, hogy az állami vállalatok abban hirdessenek. Egy másik, a szocialisták által állított miniszterelnök, Medgyessy Péter – amikor Orbán Viktor 2002-ben a baloldallal kicsit elfogult köztévé miatt egyenrangú köztévét követelt a jobboldal számára is – azt felelte: „aki saját tévét akar, vegyen magának”……”
Hiába hullik le a lepel, nincs aki észrevegye “odaát”, emlékezzen mindezekre. Mintha mindez soha meg sem történt volna. Ez a Népszabadság hisztéria olyan hangos a balliberáltaknál, hogy elnyom mindent, ami volt, mindent, ahogyan is volt annak idején azokkal, mit is csináltak azok arcpirulás nélkül, akik most a leghangosabbak, a legtöbb hazugságot hordják össze.
Az ATV és társai pedig asszisztálnak ezekhez a hazugságokhoz, elhallgatásokhoz. Náluk ezt jelenti a média szabadsága. Ezeket a tényeket senki, soha nem fűzi hozzá azokhoz a brüsszeli feljelentgetésekhez. Gratulálunk, megmutatták, milyen is a magyar balliberáltak társasága. Ismét megmutatták, hogy soha se felejtsük el!!
http://magyarhirlap.hu/cikk/68543/A_sajtoszabadsag_kerdese_balrolGyurcsány Ferenc számunkra és Magyarország józan többsége számára persona non grata. fotó: Hetek.hu

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.
Share

Esetleg más?

Kutatók Éjszakája, 2019

Idén, rendhagyó módon, a Kutatók Éjszakáján egy intézmény 3 helyszínét kerestük fel: az Óbudai Egyetem …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.