2020 január 26., vasárnap
Forrás: dagelijksestandaard.nl

Slíz György: Sargentini Anyánk, régi nagy pátrónánk

Share

“Elfogadták! Bevégeztetett! A magyaroknak annyi!” — Közölte diadalittasan a magyarellenes sajtó a címoldalakon. Már rakják a máglyát Brüsszelben, amelyen a menekülttagadó, eretnek Orbánbasit el fogják égetni, valamennyi szavazójával együtt. (Ennek mikéntje egyébként mennyiségi okokból nem is annyira triviális, de majd Merkel Muttihoz fordulnak segítségért, elvégre arrafelé Nyugateurópában már korábban kidolgozták a megoldást ilyen esetekre)

Lényeg tehát, hogy örömmámor van a liberálisoknál, mert sikerült megmutatniuk, hogy bár lassan már minden európai országban megbuktak, vagy éppen most buknak, de azért az európai parlamentben mégiscsak ők vannak többségben. Hogy ez mégis hogyan lehetséges, azt mi, vidéki fehér heteró parasztok sose fogjuk megérteni. Ugyanis ez maga a demokrácia, aminek a lényegéhez tartozik, hogy csakis a kiválasztottak ismerhetik a szabályait.

Én pedig azt mondom, örüljünk mi is, velük együtt, mert nagy lépést tettünk meg ezzel Magyarország függetlensége felé. Illetve pont ez a lényeg, hogy nem is mi tettünk, hanem megtették ők helyettünk. Nyilvánvaló ugyanis, hogy az EU-ból való kilépés nem érdeke az olyan mészároslőrinceknek és más oligarcháknak, akik jelentős százalékokat pakolhatnak el a különféle (többnyire egyébként teljességgel értelmetlen, vagy akár kártékony) úniós pénzszórásokból. Nyilván úgy hiányzik nekik az únióból való kilépés, mint migránsnak a disznóhús.

Szerencsénkre azonban Sargentini anyánk gondoskodik arról, hogy ez a dilemma ne is merüljön fel, hanem igyekszik kihajítani minket az únióból, mint ahogy egy önzetlen anya kihajítja a gyerekét az égő házból. Tudja, hogy neki már mindegy, de talán a magyarokat még megmentheti például a gendertanszéktől, a buziházasságtól, és más egyéb európai vívmányoktól.

Aztán olvasom, hogy Kurz elvtárs is kiállt ellenünk. Ilyen összeurópai egyetértés utoljára a kalandozó magyarok ellen alakult ki, úgy ezer évvel ezelőtt. Pedig mi magyarok már akkor is előttük jártunk, hiszen elhoztuk a modern lovaskultúrát, és példát mutattunk bevándorlásból a kirekesztő, sötét, középkori Európának!

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

#Muzej2019 – Múzeum a város felett: Kiscelli Múzeum

Utunk következő állomása a Kiscelli Múzeum volt. Különös ez a múzeum, különös történettel, különös múlttal …

3 hozzászólás

 1. Dékány Ilona

  Kedves Slíz Úr ! Jó vicces címet adott a cikkének !
  De az írásával “jólmegaszonta ” a szépségnek —már akinek tetszik ez a kócos —, mert bárhogy alakul a jövő évtől is az európai helyzet , mi egy ideig bizonyára megmenekülünk a migránsoktól . Hogy meddig , az rajtunk , magyarokon múlik . Ha összefogunk , Orbán Viktorral megússzuk az inváziót ! Az a réteg , amely ellenségként vergődik , nem lehet olyan erős , hogy ebben megakadályozzon bennünket . /Aztán a sorospénz is elapad egyszer !/ Ha széthull az EU , a külföldi nagyvállalkozóknak akkor is kell az olcsó munkaerő , ezért nem fognak távozni . A magyar vállalkozóknak pedig lesz Keleten , vagy Délen teendőjük .
  Szar-gentíni pedig kacarászhat az elvbarátaival , ha ugyan a saját népe eltűri neki .

 2. Szűz Máriával,NEM szabad egy napon említeni ezt a koszos fejű buzit.

 3. Dávid Szaniszla

  Ja a pénz beszél a kutya ugat, s a karaván halad. Rgyetértek “khm”-mel Szűz Máriát nem szabad belevonni ebbe a szemét bandába. Ő annál sokkal magasabban áll, s mellesleg vigyáz ránk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.