2018 április 22., vasárnap
Fotó: Facebook

Soros is előhúzta a “zsidó-kártyát”

Share

A BBC brit közszolgálati médiatársaság hírportálján megjelent írás szerint Soros György azzal vádolja a magyar kormányt, hogy “antiszemita ábrázolásmódot” alkalmaz az ellene indított plakátkampányban.

“Lesújt a jelenlegi magyar rezsim szándékos dezinformációs kampányának részeként alkalmazott antiszemita képi ábrázolásmód. Bizakodással tölt el ugyanakkor, hogy a magyar zsidó közösség vezetése számtalan (magyar) állampolgárral együtt szót emelt e kampány ellen” – idézi a BBC Soros Györgyöt.

A nyilatkozatot több más külföldi médium is ismertette szerdán.

Előző nap  közleményt adott ki a milliárdos szóvivője, Michael Vachon is. Eszerint “Európa legsötétebb óráit idézi” a  kormány új, migrációellenes kampánya, amely Soros György képét használja plakátjain. “A magyar kormány idegengyűlölete és a menekültek démonizálása Európa-ellenes” – tette hozzá.

Vachon fantazmagóriának mondta azt a feltételezést, hogy Soros támogatja az Európába özönlő menekültáradatot.

“Soros migrációval kapcsolatos jelenlegi álláspontja az, hogy a nemzetközi közösségnek jobban kellene támogatnia a fejlődő országokat, amelyek ma a menekültek 89 százalékának adnak otthont, és hogy Európának több százezer, teljesen átvilágított menekültet kellene befogadnia egy módszeres ellenőrzési és áttelepítési folyamat keretében” – tette hozzá Vachon.

MTI

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Magához tért Hillary Clinton – Mindenkit beperelt a Demokrata Párt

Az amerikai Demokrata Párt beperelte az orosz kormányt, Donald Trump elnökválasztási kampánycsapatát és a WikiLeaks …

Egy hozzászólás van

  1. Dékány Ilona

    ELŐSZÖR IS : A plakáttépőket ő fizette — szerintem ! MÁSODSZOR: Nem a magyarországi zsidók ” félnek” , csupán az ő bérencei ! DE AZOK JOGGAL !!! Ugyanis nem az összes zsidó szervezet állt ki a sorosozók mellett , ” csak” a hozzá hasonló gazemberek ! SŐT! Ha elkerülte volna a figyelmét , az USA zsidói , és az izraeli zsidó vezetés is elítéli a soros féle cselekedeteket ! KUSS! VÉGRE SOROSNAK !!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.