2019 március 23., szombat
Forrás: twitter.com

Soros hétfőn ismét Brüsszelben egyeztet

Share

Soros György jövő hétfőn Brüsszelben megbeszélést folytat Frans Timmermansszal, az Európai Bizottság első alelnökével – közölte Margarítisz Szkínász, az Európai Bizottság (EB) szóvivője a brüsszeli testület szokásos déli sajtótájékoztatóján pénteken.

Szkínasz újságírói kérdésre hangsúlyozta: mint ismeretes, Soros és Timmermans nagyon régóta ismerik egymást, és rendszeresen folytatnak egyeztetéseket az Európai Uniót érintő témák széles köréről. Az eszmecserék egyebek mellett arra adnak lehetőséget, hogy megbeszéljék, hogyan lehetséges összetartani az uniós tagországokat.

A holland, szociáldemokrata politikus február elején újságírói kérdésre válaszolva közölte: a Soros Györggyel folytatott, mintegy húsz éve tartó együttműködés előremutató. A megbeszéléseken hangsúlyt kap a jogállamiság, a nyitott társadalmak, a demokrácia melletti határozott elkötelezettség, valamint az, hogyan lehet megerősíteni Európa egységét. Aláhúzta: ez nagy feladat, és Soros György is Európa megosztottságának felszámolása mellett kötelezte el magát.

MTI

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Lullázás 26.: A magyar meteóra, avagy a tihanyi barátlakások (Tihany)

Világszerte ismertek a görög meteórák, a sziklák között élő, ortodox szerzetesi közösség. Egy külön kis …

3 hozzászólás

 1. Hiába való minden erőlködés az Európai Egyesült Államok létrehozásához…..nem fog sikerülni….el kell olvasni Dánieli próféciát Nabukodonozor álmának magyarázatában a szoborról és annak vas és cserép lábujjairól….az emberi történelem a fejtől a lábbújakig, íme:
  Dán 2:42-44 És hogy a lába ujjai részint vas, részint cserép: az a birodalom részint erős, részint pedig törékeny lesz.Hogy pedig vasat elegyülve láttál agyagcseréppel: azok emberi mag által vegyülnek össze, de egymással nem egyesülnek, minthogy a vas nem egyesül a cseréppel….a vas láb a római birodalom és korszakai….János Jelenésekben(Jel 17:10-11) leírt 7 fejű fenevad hetedik feje az Európai Unió amely nem sokáig marad….
  A hét fej, rendre: 1.királyok…2.konzulok…3.decemvirek…4.katonai tribunusok…5.diktátorok…6.császárok(ez volt János idejében)…7.EU(Dánielnél a láb újak: vas és cserép)…
  A 45-ös vers, pedig meghatározza a korszakot, hogy mindez mikor történik….az utolsó időkben, éppen most…

 2. HeroesNeverDie

  Ennek mindössze annyi “szépséghibája” van, hogy se Timmermanst, se Sorost senki, ismétlem, SENKI nem választotta meg!

 3. Tehát találkozik a két magyar szolíbessel ? A szégyentelen Mszp-s és DK–s képviselők , meg még esetleg árulótársaik újabb utasításra jelenkeznek ?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.