2018 május 22., kedd
Fotó: EPA

Spöttle: Soros segélyszervezetei összehangoltan dolgoznak az embercsempészekkel

Share

Két éve fokozódik az embercsempészek tevékenysége a Földközi-tengeren, a politikusok rengeteg szép szót mondtak, de érdemben semmi nem történt, a határok továbbra is nyitva vannak – jelentette ki Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő az Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Ami Röszke volt Magyarországon, az most Olaszország – fogalmazott.

Sok segélyszervezet összehangoltan dolgozik az embercsempészekkel. Utóbbiak már ki sem mennek a tengerre, hanem beleteszik lélekvesztőkbe a migránsokat. Majd ahogy kiérnek a tengerre, megadják a GPS-koordinátákat az ngo-knak, vagyis a nonprofit segélyszervezeteknek, melyek jó része Soros Györgyhöz köthető. Ilyenkor a mentőhajók odamennek, és sokszor még líbiai fenségvizeken veszik fel a migránsokat, és hozzák át őket Olaszországba – magyarázta.

Az olasz államügyészség már két hete vizsgálatot indított ezen ngo-k ellen. Nem akarja Olaszország sem tovább tűrni, hogy ilyen, Amerikából irányított szervezetek emberek százezreit hozzák át az idén – hangoztatta.

Az „átláthatatlan” szervezeteknek szerinte nincs jogosítványa arra a tevékenységre, amit folytatnak, a mentést a haditengerészetnek kellene megoldania.

forrás: Kossuth Rádió – 180 perc / hirado.hu

 

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Válság válság hátán

Az ellenzéki pártok a DK-t leszámítva tartalmi kérdések helyett újból a belső konfliktusokra koncentrálnak – …

2 hozzászólás

  1. Dávid Szaniszla

    Ezt az embert senki nem állítja meg, csak a jó Isten, de ő türelmes és sok időt ad mindenkinek, hogy a sok rosszat amit tett jóvátegye. Jó lesz igyekezni Soros úr, mert mindennek van határa!

  2. Dékány Ilona

    Szaniszla igen finoman szólt ! Szerintem a Jóisten sok mindenben okolható a történtekért , de azért adott értelmet az embernek ,hogy azzal éljen . Ne várjuk ,hogy majd az Isten segít ! Hogy szól a mondás? Segíts magadon Isten is megsegít !—Legalább is 80 évvel ezelőtt és azóta gyakran , ezt hallottam . — Ne várjunk a csodára , hogy majd az eljön ! Mivel nem vagyok teológus , nem kívánok Istenről bővebben véleményt mondani . De nem várható , hogy majd Ő rendet tesz a Földön ! Legalább is nem hagyatkozhatunk Reá ! A Földi életet az emberek irányítják , és a gonoszokat nekünk kell megállítani !Az elhatalmasodott ,pénzéhes társadamat meg kell állítani! Mindenkinek ajánlani tudom gróf Nádasdy Borbála köteteit, aki remekül látta és közreadta, hogy milyen nagy a baj Európában. / 1990–2008-ig és…/Tanulságos olvasmány, letehetetlen kötetek ! IGAZI , JÓ MAGYAR maradt Franciaországban is ! –Vannak követői , akikről példát vehetnek az anyaországiak !–MILYEN AZ IGAZI HAZASZERETET? HOGYAN is ŐRÍZHETŐ MEG A MAGYARSÁG?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.