2018 október 23., kedd
RTL Klub

Szánalmas: Olajradiátorokat vitt a fűtetlen kórházba az MSZP két politikusa

Share

Azt írja a HVG.hu, hogy nem engedték be a Szent János Kórházba azt a két MSZP-s politikust, aki olajradiátorokkal és hősugárzókkal jelent meg a kapuban. Miután másfél hete az RTL híradójában bemutatták, hogy a kórházban nincs fűtés, és a kórház honlapján is megjelent, hogy meghibásodott a kazán, az ellenzéki politikusok gondoltak egyet, ha már semmi más esélyük nem maradt MSZP-sként a választások előtt, hát összeadnak parányi tiszteletdíjukból néhány hősugárzóra és ország-világ szeme előtt önzetlenül befűtenek a kékre dermedt betegeknek. (A történet úgy lett volna teljes, ha visznek magukkal kábeldobot is és a lakásukból adják az áramot.)

Véletlenül ott volt az RTL stábja is, akiknek kamerája előtt a lassú javítás miatt kiháborogták magukat:

„Előbb elkészült a felcsúti focipálya gyepének és a kisvasútnak a fűtése”

A Fidesz alelnöke szerint éppen a szocialista politikusok felelősek a kialakult helyzetért, ők vágták ugyanis tönkre az egészségügyet. Németh Szilárd megnyugtatta a betegeket és a dolgozókat, hogy „figyelnek az ügyre”.

Eredeti, kommentár nélküli cikk: hvg.hu

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.
Share

Esetleg más?

Orbán Viktor részt vesz a Sargentini-jelentés vitáján

A magyar miniszterelnök személyesen vesz részt szeptember 11-én az Európai Parlament plenáris ülésen, melyen a …

Egy hozzászólás van

  1. Dékány Ilona

    Mindent , csak , hogy a TV–ben szerepeljenek ! Hol a “szépségek” , hogy a “kurafiak” , de valamit mindíg ki kell találniuk . Kész röhely ! Egy–két kórtermet akartak fűtögetni ? Aztán a kályhacsövet hol vezették vona ki ? Ha a hülyeség fájna , végig ordibálták volna Budát !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.