2019 január 21., hétfő
Forrás: MTI / hirado.hu

Székesfehérváron tartja kampányzáró gyűlését a Fidesz

Share

Péntek délután öt órakor Székesfehérváron tartja kampányzáró gyűlését a Fidesz a Városház téren, a rendezvényen beszédet mond Orbán Viktor miniszterelnök – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója. Hidvéghi Balázs közölte: ez lesz az utolsó nagyszabású eseményük a kampányban, az embereket azonban szombaton is el kívánják érni. Orbán Viktor mond beszédet a Fidesz kampányzáróján.

Beszámolt arról is, hogy több tízezer aktivistájuk keresi fel jelenleg is a választókat, nagy hangsúlyt fektetve a személyes találkozókra. Ugyancsak személyesen viszik el az embereknek Orbán Viktor szavazásra buzdító levelét, amelyben a kormányfő arról ír: a nemzeti oldal jelöltjeinek mindkét szavazatra szükségük van ahhoz, hogy megállítsák Soros György jelöltjeit.

Vargha Tamás (Fidesz-KDNP) képviselőjelölt és Cser-Palkovics András (Fidesz) polgármester is megerősítette, hogy Székesfehérváron lesz az országos kampányzáró.

Vargha Tamás hangsúlyozta, hogy az elmúlt évek eredményei közül kiemelkedik “egy szemmel nem látható, de annál fontosabb eredmény”, az ország biztonsága. Erre is igyekeznek majd felhívni a figyelmet a pénteki kampányzárón, amely 17 órakor kezdődik a Városház téren.

Cser-Palkovics András szerint Székesfehérvár nyugodtan nevezhető erős és fontos városnak, amit jól jelez, hogy a kormánypárt kampányzáró eseményét ott rendezik. Reményét fejezte ki, hogy az Országalma környékén sok mosolygós ember lesz jelen, akik “fontosnak tartják, hogy a város erős maradjon”.

Úgy vélte: “ehhez az út vasárnapon keresztül vezet”. Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap este az Echo TV Bayer Show című műsorának vendége volt, ahol bejelentette, hogy a Fidesz kampányzárója Székesfehérvárott lesz, amely “egy magyar kampányzáró lesz”. A kormányfő beszédet is mond a rendezvényen, ez péntek délután 17 órakor kezdődik.

Orbán Viktor mond beszédet a Fidesz kampányzáróján

Cser-Palkovics András közölte, nagyon komoly érdeklődés mutatkozik az esemény iránt: a városból, a megyéből, az egész országból és országhatáron túlról is jelezték már többen is, hogy részt kívánnak venni a rendezvényen. A Városház tér és környéke biztosan megtelik a másfél órás program idejére – tette hozzá.

A városvezető elmondta, hogy a kampányzáró eseményen beszédet mond Orbán Viktor miniszterelnök, Vargha Tamás (Fidesz-KDNP) képviselő-jelölt házigazdaként szól majd az egybegyűltekhez, míg a város nevében ő mond köszöntőt. Megjegyezte, hogy elképzelhető egy meglepetésvendég felszólalása is, de az még egyeztetés alatt van.

Cser-Palkovics András szerint “akinek fontos Magyarország sorsa, a vasárnapi választás eredménye”, jelen lesz a pénteken, 17 órakor kezdődő eseményen. “Ki kell mondani akkor is, hogy tiszteljük, szeretjük ennek a nemzetnek és városnak értékeit, hagyományait és meg is fogjuk ezeket őrizni” – fogalmazott.

MTI

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

A puszták éneke – Vízkereszt

Gyermekként még azt gondoltam, hogy e a napon egymást keresztezi két vízsugár: nem fogta fel …

Egy hozzászólás van

  1. Ha Isten is úgy akarja , ott leszek , mint mindíg !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.