2020 november 27., péntek

„Ti dolgoztok, ők lopnak” – gondolatok a jobbik szellemi magaslatairól

Share

Amikor a Jobbik egyik tagjának, netán zavart tekintetű elnökének az eszébe ötlik egy efféle plakát, amelyet megterveztet és megrendel, akkor az önmagában egy előre megfontolt bűncselekmény, amely magával rántja – mint tette a parlamenti szavazás megtagadásakor is – az egész frakciót, a jogvédőket, a tagság megmaradt részét, és mindenkit, aki ezzel a szellemi szinttel azonosul. Ha ez egy választási kampány alapköve – mert a jobbik részéről immár az –, akkor nem is kampányról beszélünk, hanem bűncselekmény sorozatról, amelynek bizony komoly ódiuma lenne… – van… volna – egy normális és erkölcsös taláros társadalommal rendelkező országban. Ilyen azonban Magyarországon nincs, sőt, ki kell mondanom, hogy körülbelül az a színvonal uralkodik a közgondolkodásban is – oda-vissza –, amit a Jobbik most a világ legprimitívebb módján plakátra tétetett. Nem kifejezetten a Fideszre vonatkoztatva gondolkodik így a társadalom, hanem ez, mint szellemiség uralkodott el. Mindent lehet mindenkiről, mert ez a szabadság, az emberi jog, a demokrácia – a Füttyös Fruzsi néni szerint, akinek a döntése óta elszabadult a pokol… és mindig csak rosszabb lesz. Vannak még sokatmondóbb kivételek, s érthetetlen a diszkrimináció, amelyet immár a legtermészetesebb módon hajt végre a magyar igazságszolgáltatás is.

Amikor ezt a plakátot kitette a Jobbik, akkor automatikusan fel kellett volna jelenteni, persze nem Fruzsi néninél, mert ő a legalapvetőbb emberi jognak tarja minden bizonnyal, ha valakikről plakátokon hazudják, hogy lopnak… Mert Fruzsi néni feltételezhetően rossz helyen szocializálódhatott… Ha pedig nincs feljelentés plakát ügyben, az két dologra enged következtetni.

Egyrészt, innentől kezdve végre – nagy nyilvánosság előtt is – leírhatom az igazságot, miszerint a Jobbikos feljelentgető Gipsz Jakab egy rohadt idegen besúgó, aki a magyarok ellen (is) spicliskedett egy másik kommunista országban, s lehet ma is ezt teszi, miközben megver egy magyar nőt és még pedofil is… Ez a Gipsz Jakab többé nem jelenthetne föl engem egyetlen bíróságon sem, mert részben az igazságot írnám róla, másrészt már szabad, hiszen, ha szabad plakátokon a miniszterelnökről azt állítani, hogy lop, akkor Gipsz Jakabról tán csak le lehetne írni az igazságot ezután. Hiszen a jó hírnév megsértése manapság már kitörlődött a jog nagykönyvéből… mint tiltott cselekmény. Ha nem tévedek… de lehet, hogy tévedek, mert Magyarországon minden lehetséges.  A Jobbikos plakát büntetlensége feljogosít arra, hogy az emberekről plakátokon lehet ezután hazudozni, és akár az igazságot is le lehet írni Gipsz Jakabról, a feltételezhetően kettősügynök, idegen lelkű Jobbikosról… Gipsz Jakab persze nem létező személy… Gipsz Jakab csak egy példa arra, hogy a Jobbik előszeretettel jelentget másokat… akár hazudozva is a bíróságon, mint azt láttuk a Vona-féle Szürke Farkasos bírósági mesében.

A másik szempont, hogy hogy ez a plakát nem csak azt a néhány embert sérti, akik ott vannak a plakáton, mint notórius hazudozók, hanem mindazokat, akik ezekre a hazudozókra szavaztak. Ugyanis ha ezek lopnak, akkor a szavazók bűnpártolók, bűnsegédek. A plakát több mint hárommillió magyar választópolgárt sért, vádol, aláz meg. Egy ócska proli gondolatmenet mentén, amely csak egyetlen dolgot nem vesz figyelembe: az állam vagyona hét év alatt jelentősen nőtt, a szociális háló biztonságos, a fejlesztések az egész országra kiterjedtek és minden fejlődik, épül, amerre csak nézünk…

Ja, kérem, hogy a fejlődés, az építkezés olyan dolog, amely a kivitelezőnek pénzt hoz?  Na, az nem lopás, hanem a kapitalizmus természetes velejárója. Itt az a legnagyobb baj, hogy ezt a “velejárót” nem a Jobbik vagy a bolsevikok rakják el? Volt rá lehetőségük, csak éppen ostobán, ocsmány bűnöző módjára eljátszották a balliberálisok a lehetőséget, mert ők mindent elloptak – és ez nem plakátigazság, hanem 167 milliárdos valóság… tény. A nép pedig leváltotta őket… Ócska gazemberek ne vezessék az pországot… – mondta a nép, és változtatott.

No, de hagyjuk is. A liberális és a kommunista már csak ilyen. Szemét, aljas és hazátlan… S egyetlen baja van, mégpedig az, hogy nem ő kapja a jogos nyereséget, hanem más.

Azonban engedtessék meg a kormány felé is egy megjegyzést tennem.

Ha e plakátok okán és miatt nem leend egy vaskos feljelentés, az ugyanazt a szavazóbázist alázza meg, amelyet a Jobbikos proliplakát-háború mélységesen megsértett, sért. Tehát, tisztázzunk valamit: Ha a Fidesz följelentést tesz, akkor nem Orbán Viktort védi meg és nem Orbán Viktor miatt kéri számon a Jobbikot, hanem három és félmillió magyar választópolgár tisztességéért és becsületéért áll ki. Amit ez a három és félmillió magyar ember meg is érdemel(ne)! Ugyanis nem engedheti meg magának senki ezt a luxust, amit a jobbik röhögve és eleddig büntetlenül megtesz a magyar társadalom ellen. Még akkor sem, ha ma Európában mindenütt ez az ószövetségi „szembehazudlak, és semmi sem szent” stílus dívik. Mert valahol azért őrizni kellene a lángot… az igazság és az erkölcs, a becsület és a törvény, pislákoló lángját. Remélhetőleg, egy feljelentés után nem a Füttyös Fruzsi nénihez kerül az ügy, s akkor reális és tisztességes döntést hozhat – talán – a taláros testület…

A jobbikos Nemzeti Jogvédőket pedig ezúton is csókoltatom… szólhattak volna Vonának, hogy másnak is vannak jogai…

Stoffán György

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.

Stoffán György

Share

Esetleg más?

#Muzej2019 – Bunkermúzeum

Vannak témák, amikhez szinte lehetetlenség hozzányúlni, nevezhetjük ezeket akár darázsfészeknek is. A magyar történelem egyik …

5 hozzászólás

 1. Dipl.Ing.Tibor Gutay

  Én kezdettöl azon a véleményen voltam, hogy a jobbik szemét komcsi zsidó ivadék! Már a nevével is hazudik.Ez lenne jobb? Mitöl? Melleslleg azokat hazudozza, amit a komcsik! Korlátort az, aki ezeket válaszja. Keményen kéne büntetni azokat, akik a szólásszabadsággal visszaélvén mocskolódnak! Amen.

 2. tibor osztroviczky

  Itt lathatjuk nap mint nap, hogy az emberi aljassag az hatartalan. Csak a tisztessegnek es a becsuletnek nincs hellye. Es pont akik, kernek tamogatasainkat es felajanljak, hogy majd ok, meghozzak a valtoasokat amire a Nemzetnek szuksegevan, ok akik ok azok, kik felmerhetetlen aljas modon allnak ki es hazudnak , csalnak, talan abban hisznek, hogy igy fognak celba erni …???? Keptelenseg ilyen aljanepbe migbizni….! ezek az utolso gazembereknel is szornyebbek. A tarsadalomnak ki kellene tagadni ezeket a hazug , arulo gazembereket… Ki kell kozositsuk oket a tarsadalombol….. !!!
  !!!!

 3. Dávid Szaniszla

  Sajnos valahol elveszett a levelem, most megpróbálom ismét leírni amit már egyszer kigondoltam. Meddig lehet engedni azt a szenny áradatot, ami most már plakátot is öltött. Sértve érzem magam azokért a szavakért, amit a Jobbik Simicska vezérletével kigondolt és papirra vetett. Senkit nincs elege ezekből a szavakból? Vagy ha véletlenűl ez az oldal is megszólal, Brüsszel megint felszisszen és nem tudom miért kiált? Ezzel az oldallal azt tehetnek, amit akarnak? Vona Gábor meddig teheti ezt a magyarokkal? Emberek! Ez már a vég, ez a teteje minden eddigi aljasságnak. Miért jó ez annak az oldalnak? Jobban alszanak éjszaka? Nem hiszem, hogy örömet okoz ez nekik! Tudom mi nem tehetjük ugyanezt, hiszen nem süllyedhetünk ilyen mélyre, na de valahol van egy határ, s ezt a határt ugyan úgy meg kell védeni, mint az ország határait! Én ezt szeretném!

 4. Dékány Ilona

  URAIM! Igazán sajnálom, hogy ismét nem vagyok képes szótlan maradni . Miközben igazat adok Önöknek , azon jár az eszem ,hogy voltam képes ennek a mocsoktóbiásnak 2002.december 7-én az általam szervezett fórum előtt ételt tálalni a szobámban ? Igaz , Kovács Dávid ajánlatára hívtam meg előadónak .Bizonyára Dávid is óriásit csalódott ebben a személyben , mivel elváltak útjaik. De , hogy valaki ilyen pálfordulást hajtson végre , ez már több , mint az un. köpönyegforgatás ! EZ: Kifejezetten árulás ! Csak azt nem értem ,hogy lehetnek még mindíg pártolói? Megvan a Jobbik Szabályzata –amit akkor kaptam tőlük, amikor párttá alakultak . Érdemes lenne a plakátjaikra felragasztgatni !Egy ígéretes párt voltak, csupa értelmes fiatallal. —Persze a többség már nincs velük.—De mégis –ilyen ocsmány tevékenységgel—vonzani tud maga mellé embereket ?NAJA!! Ugye a nyilasok és a komcsik is vonzották a hasonszőrűeket!!!TÖRTÉNELMI ” JÁTÉK” ? CSAK: Éljük túl!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.