2021 január 16., szombat
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Több mint 600 ezren küldték vissza a konzultációs kérdőívet

Share

Tuzson Bence közölte: május 6-áig kézbesítik a kérdőíveket, amelyeket május 20-áig lehet visszaküldeni. – mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Az államtitkár arról is beszélt, hogy a kormányzat dolgozik a Brüsszel által a nemzeti konzultációval összefüggésben megfogalmazott szórólapszerű levél tételesen megcáfolásán.

Tuzson Bence szerint Brüsszel félreérti a konzultáció kérdéseit. Leszögezte: azok az Európai Unió megújítását szolgálják, ez egy európai párti kérdőív.

Sok kérdésben egyetértünk, vannak azonban olyanok, amelyekben nem engedhetünk, mert azok nem szolgálják Magyarország érdekeit – fogalmazott, utóbbiak közé sorolva a migráció vagy a rezsicsökkentés témakörét.

Az M1 csatornának Tuzson Bence azt mondta: a nemzeti konzultáció országjárásra indul, amelyet a kormányzat által felkért szakemberek, illetve a kormányzat képviselői tartanak annak érdekében, hogy világossá tegyék a kormányzati álláspontot.

MTI

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Új bázist építünk – Miskolc

“…A számunkra ideális 10 méter helyett, nekünk több, mint 100 métert kell megtennünk riasztás esetén, …

2 hozzászólás

  1. Dávid Szaniszla

    …és hol vannak a többiek? Lehetetlen, hogy csak ennyi embernek jut eszébe, hogy jó lenne válaszolni ezekre a kérdésekre. Vagy meg se kapták a leveleket? Ez még szomorúbb.

  2. Dékány Ilona

    Nos , igen , hol vannak a többiek ? Először is : a postázás miatt sokan még meg se kapták ! Másodszor: szerintem késve indul el a tájékoztató–fórum ! Akik megkapták a kérdóívet , azok kiktől informálódhattak ? Rádió,Tv ? A személyes talákozást nem pótolja ! Úgy vélem , hogy húsvét után azonnal el kellett volna kezdeni a fórumokat . DE: A szervezőké a felelősség !!!!!Bízzunk abban , hogy behozzák a lemaradást……

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.