2018 június 22., péntek

Több mint ötezer magyar látogathat el Kárpátaljára a Rákóczi Szövetség utaztatási programjával

Share

Folytatódik a Rákóczi Szövetség kárpátaljai utaztatási programja – hangzott el az M1 aktuális csatorna vasárnap délutáni Híradójában.

Mint kiemelték:  a program célja a magyar-magyar kapcsolatok erősítése és a kárpátaljai régió idegenforgalmának fellendítése.

Csáky Csongor, a Rákóczi Szövetség főtitkára az M1-nek elmondta: két témában hozott döntéseket a szövetség. Az egyik a Kárpátaljára induló magyarországi turistákat érintően. Ennek nyomán a következő hónapokban több mint ötezer magyar látogathat el Kárpátaljára.

Emellett döntöttek arról is, hogy a magyar iskolaválasztást segítő programjukat kiterjesztik – számolt be a szövetség főtitkára.

A Rákóczi Szövetséghonlapja: www.rakocziszovetseg.org

MTI

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.
Share

Esetleg más?

Magyar Levente ezen a napon délután megbeszélést folytatott a budapesti osztrák nagykövetség ügyvivőjével, akit azt követően kérettek be a tárcához, hogy Werner Faymann osztrák kancellár előző nap esti nyilatkozatában közvetve bírálta Magyarország eljárását, ahogy a menekülteket hagyja továbbutazni Ausztriába. MTI Fotó: Marjai János

Több mint ezerkétszáz kárpátaljai magyar vállalkozó írt alá gazdaságfejlesztési pályázati szerződéseket Beregszászon

A kárpátaljai magyarságnak nyújtott gazdaságfejlesztési támogatás folytatódni fog, amíg Magyarországnak nemzeti kormánya van, idén a …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.