2020 október 26., hétfő

Új, világos és egyértelmű ellenzéki szavazólap készül – avagy mire szavaz az ellenzék?

Share

Meg nem erősített hírek szerint új szavazólapot nyomtattak az ellenzéki pártok, amely szavazólapon az IGEN vagy NEM szavazatokat kérdésenként kell bejelölni. A szavazólap nem a kormánypárti diktatórikus Orbán-párti egykérdéses IGEN vagy NEM szavazólapnak megfelelően készült, hanem az ellenzéki pártok által megfogalmazott tíz kérdést tartalmazza. A NEM válaszokat zöld, a baloldali és liberális IGEN válaszokat a vörös keretbe kell beikszelni. Az új szavazólap azért készül nagyobb betűmérettel és részletes kérdésfeltevéssel, hogy a szocialista és liberális szavazók világosan megértsék, mire kell IGEN-nel szavazniuk, s koruk valamint szellemi minőségük miatt nehogy eltévesszék a válaszokat.

szavazas_stoffan

Állítólag Schulz, Merkel és Junker örömmel üdvözölték az új szavazólap nyomtatását, Ferenc pápa pedig reményének adott hangot azzal kapcsolatban, hogy a józanész és az IGEN-ek győznek majd október 2-án Magyarországon, hiszen a menekülteket és rászorulókat be kell fogadni. Hangsúlyozta, hogy nem szabad ugyanabba a bűnbe esni a 21. században, mint Dobó István, Zrínyi Miklós, és sok más katona és magyar uralkodó, akik fegyverrel támadtak a migránsokra. Egyben meghívta a PM, az Együtt, az MSZP, a Jobbik és a DK elnökeit a „Simogasd a gyilkosodat” címmel rendezendő konferenciára, amelyet a római Colosseumban tartanak, a mekkai főimám és George Soros védnöksége alatt. A helyszín kiválasztása sem véletlen. A Szentszék rómaiakra kíván emlékezni, akiket az erőszakos térítés csaknem kereszténnyé tett…

A kérdések a következők:

1./ Akarja-e, hogy az EU vezetői a magyar parlament jóváhagyása nélkül bárkit tömegesen beköltöztessenek Magyarországra?

2./ Akarja-e, hogy lányát, fiát, feleségét, anyját vagy önt szexuálisan zaklassák?

3./ Akarja-e, hogy boltjából rendszeresen fizetés nélkül távozzanak a vásárlók?

4./ Akarja-e, hogy plébánosát mise alatt lefejezzék, a templomban lévőket pedig zaklassák és megfélemlítsék, a kegytárgyakat megsemmisítsék?

5./ Akarja-e, hogy a bevásárlóközpontokban százával haljanak meg magyar állampolgárok a migránsok által elkövetett bombamerényletekben?

6./ Akarja-e, hogy az izraelita hitközség székházát, a zsinagógákat bombatámadások érjék, valamint zsidó vallású magyar állampolgárok tömegesen az EU által betelepített muszlimok gyűlöletének halálos áldozataivá váljanak?

7./ Akarja-e Ön, hogy a Sharia alapján, magyar állampolgárok nyilvános megkövezését kötelezően végig kelljen néznie?

8./ Akarja-e, hogy a családi pótlék alacsonyabb, az egészségügyi hozzájárulás és az adó magasabb legyen, hogy a nyugdíjak és a szociális ellátás drasztikusan csökkenjen a betelepítettek ellátásának biztosítása érdekében?

9./ Akarja-e Ön, hogy állandó rettegésben, halálfélelemben kelljen élnie?

10./ Akarja-e, hogy Magyarország elveszítse függetlenségét, és az Unió irányítása alatt az Európai Kalifátushoz tartozzék, Gyurcsány Ferenc muszlim helytartó vezetése alatt?

A fentieket a lapzátáig senki nem erősítette meg… igaz, nem is kerestünk senkit ezzel a kéréssel…

Stoffán György

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.

Stoffán György

Share

Esetleg más?

#Muzej2019 – Gül baba türbéje

Már többször is kénytelen voltam megállapítani, hogy mi magyarok, furcsa egy nép vagyunk. Most éppen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.