2018 december 17., hétfő
2018. március 22-én Kardosné Gyurkó Katalin a NOE elnöke, és Dr. Hámori József a TIT elnöke közös értékeiken alapuló, hosszú távú, aktív együttműködésre vonatkozó együttműködési megállapodást írt alá.

Újabb kedvezmények a nagycsaládosok számára

Share

Kedvezményesen látogathatják a nagycsaládosok a Budapesti Planetáriumot, az Uránia Csillagvizsgálót, valamint kedvezményesen fizethetnek elő tudományos és ismeretterjesztő lapokra a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) és a Tudományos Ismeretterjesztő Társulat (TIT) között tegnap aláírt együttműködési megállapodás keretében.

2018. március 22-én Kardosné Gyurkó Katalin a NOE elnöke, és Dr. Hámori József a TIT elnöke közös értékeiken alapuló, hosszú távú, aktív együttműködésre vonatkozó együttműködési megállapodást írt alá. A megállapodás keretében a szervezetek kölcsönösen támogatják egymás tevékenységét.

A Tudományos Ismeretterjesztő Társulat vállalta, hogy Intézményeikben (a TIT Budapesti Planetárium és a TIT Uránia Csillagvizsgáló újranyitásától kezdődően) kedvezményes belépőjegyeket biztosít a NOE tagkártyával rendelkező családoknak. Újságjaikkal kapcsolatosan (Élet és Tudomány, Természet Világa, Valóság) 10% előfizetési kedvezményt biztosít érvényes NOE tagkártyával rendelkező nagycsaládosoknak.

Emellett a TIT nyelvvizsgák és nyelvtanfolyamok tekintetében az országszerte működő kb. 50 nyelvvizsgahelyükön kedvezményt biztosítanak az érvényes NOE tagkártyával rendelkező nagycsaládosok részére. A budapesti központ tanfolyamaira vállalják a 10% kedvezmény biztosítását a NOE tagoknak. További táborok, programok, cikkpályázatok és vetélkedők esetén is kedvezményt nyújtanának a nagycsaládos NOE tagoknak.

Az együttműködés keretében a NOE vállalta, hogy a 12 ezer példányban megjelenő NOE Levelek című magazinban hirdeti a TIT lapjait és programjait, valamint a kedvezményes előfizetés lehetőségét. A TIT programjait email alapú kultúra-listáján, hírlevelében és honlapján népszerűsíti. Emellett a nagyobb NOE rendezvényekbe a TIT is bekapcsolódik (Családkongresszus – Veszprém; Őszi Találkozó – Tata).

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Szeptember 1-jétől a bölcsődések és az óvodások 90 százaléka, 321 ezer gyermek részesülhet ingyenes étkezésben. / Forrás: bkmkh.hu

Az egészséges táplálkozás népszerűsítéséért indít kampányt a Ficsak

A Fiatal Családosok Klubja (Ficsak) és a KidsOasis Nonprofit Kft. Egészségfalók – együtt főzni jó! …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.