2018 április 20., péntek
2018. március 22-én Kardosné Gyurkó Katalin a NOE elnöke, és Dr. Hámori József a TIT elnöke közös értékeiken alapuló, hosszú távú, aktív együttműködésre vonatkozó együttműködési megállapodást írt alá.

Újabb kedvezmények a nagycsaládosok számára

Share

Kedvezményesen látogathatják a nagycsaládosok a Budapesti Planetáriumot, az Uránia Csillagvizsgálót, valamint kedvezményesen fizethetnek elő tudományos és ismeretterjesztő lapokra a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) és a Tudományos Ismeretterjesztő Társulat (TIT) között tegnap aláírt együttműködési megállapodás keretében.

2018. március 22-én Kardosné Gyurkó Katalin a NOE elnöke, és Dr. Hámori József a TIT elnöke közös értékeiken alapuló, hosszú távú, aktív együttműködésre vonatkozó együttműködési megállapodást írt alá. A megállapodás keretében a szervezetek kölcsönösen támogatják egymás tevékenységét.

A Tudományos Ismeretterjesztő Társulat vállalta, hogy Intézményeikben (a TIT Budapesti Planetárium és a TIT Uránia Csillagvizsgáló újranyitásától kezdődően) kedvezményes belépőjegyeket biztosít a NOE tagkártyával rendelkező családoknak. Újságjaikkal kapcsolatosan (Élet és Tudomány, Természet Világa, Valóság) 10% előfizetési kedvezményt biztosít érvényes NOE tagkártyával rendelkező nagycsaládosoknak.

Emellett a TIT nyelvvizsgák és nyelvtanfolyamok tekintetében az országszerte működő kb. 50 nyelvvizsgahelyükön kedvezményt biztosítanak az érvényes NOE tagkártyával rendelkező nagycsaládosok részére. A budapesti központ tanfolyamaira vállalják a 10% kedvezmény biztosítását a NOE tagoknak. További táborok, programok, cikkpályázatok és vetélkedők esetén is kedvezményt nyújtanának a nagycsaládos NOE tagoknak.

Az együttműködés keretében a NOE vállalta, hogy a 12 ezer példányban megjelenő NOE Levelek című magazinban hirdeti a TIT lapjait és programjait, valamint a kedvezményes előfizetés lehetőségét. A TIT programjait email alapú kultúra-listáján, hírlevelében és honlapján népszerűsíti. Emellett a nagyobb NOE rendezvényekbe a TIT is bekapcsolódik (Családkongresszus – Veszprém; Őszi Találkozó – Tata).

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Georg Spöttle előadása a Polgárok Házában: Az iszlamizáció veszélye, avagy hova tart Európa?

Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő, a Bundeswehr nyugalmazott hadnagya, a Német Szövetségi Nyomozó Hivatal volt munkatársa  2018. …

2 hozzászólás

  1. A legőszintébb ember: a kutya?

    Mindenki által ismert tapasztalati tény: a kutya élénk morgással reagál, sőt akár a gazdáját is megtámadja, megharapja, ha az, az ételét el akarja venni! „Irigy kutya —mondjuk rá, pedig csak őszinte! „Igyekszik megvédeni azt, ami az övé! Vagy buta állat? Ki tudja? Az okos embertől, elveszik a tápláléka egyharmadát (27%), felét, és még csak nem is morog! A teve együgyűségével rágja az adósivatag kóróját!
    Mert fizetéséből 16% a jövedelemadó, 7% nyugdíj adó, + 27% ÁFA! Tehát ha bármit eszik a jámbor, abból 50%-ot elvisz az adó! És ha már lassan rágnunk se lesz mit, legalább ezen a „száraz tényen rágódjunk el egy kicsit! Mielőtt éjjeli lepkeként beleszédülnénk a „polgári Mennyország” szivárványos világába! Abban megpörkölődve múljunk ki végleg.
    Előtte ne felejtsünk el hálát adni” megválasztott képviselőinknek, — az ő nagy bölcsességükért, szociális érzékenységükért,– akik megszavazták nekünk a „Túlvilági jólétbe vezető adórendszert!
    Mekkora kegy! Nevelj jövő gazembereinek is ADÓFIZETŐT!

  2. Kik ők? Cigányok, papok, zsidók!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.