2021 március 9., kedd
Újhelyi István / forrás: szeged.hu

Ujhelyi: Az európai közösség a magyar embereket védi a „Fidesz gátlástalanságával szemben”

Share

Amikor az Európai Parlament és az európai közösség a magyarországi jogtiprásokat, a demokratikus intézményrendszer leépítését és az állami szintű korrupciót kéri számon, akkor a magyar állampolgárokat védi a „Fidesz hatalmi gátlástalanságával szemben” – írta Ujhelyi István (MSZP) európai parlamenti képviselő szerdán az MTI-hez eljuttatott közleményében.

A politikus Hidvéghi Balázsnak, a Fidesz kommunikációs igazgatójának a nyilatkozatára reagált, aki szerint a magyar baloldal ismét részt vett egy Magyarország elleni támadásban, hiszen nemcsak a bevándorláspárti brüsszeli politikusok és a Soros-hálózat, hanem a magyar baloldal is nyakig benne van a Soros-jelentés elkészítésében.

Ujhelyi István azt írta: „szemben a Fidesz kommunikációs igazgatójának újabb pitiáner hazugságával”, a Radikális Európai Demokraták mozgalmának szervezésében átfogó konzultációt folytattak, amelynek eredményeként több mint tizenkétezer ember véleményét és javaslatait csatolták a Sargentini-jelentéshez annak érdekében, hogy a dokumentum minél tárgyszerűbb és objektívebb legyen. Amikor a Fidesz ezt támadja, a magyar emberek véleményét támadja – közölte.

Hozzátette: a Fidesz jobban tenné, ha befejezné a magyar nemzet megtévesztését és szembenézne saját bűneivel, ami miatt Magyarországot ismét a szégyenpadra lökték.

MTI

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

„Ha buddhista lennék…” – gondolatok a rózsafüzérről

Ha buddhista lennék, könnyű dolgom lenne. Elmondanám, hogy milyen távol-keleti meditációs gyakorlatot végzem és mindenki …

4 hozzászólás

  1. Horvath laszlo

    Ki ez az Ujhelyi ?!!!

  2. Szerintem ,meg a magadfajta biboldók homokozója.

  3. A minap jó jelzőt talált rá valaki :Újhülye ! Hogy honnan szedte össze a 12 000 “tanút ” nem nyilatkozott róla , de mi jogon írogat ő a magyarok nevében ? A választáson 2/3-ot kapott a Fidesz , ami közel hárommillió embert jelentett . Szerintem , ha most lenne a választás , egy újabb milliós tábor csatlakozna . KI EZ AZ ÚJHELYI ? Egy EU–s gazember ! Kíváncsi vagyok , hogy jövőre hol fog kikötni ?!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.