2020 február 21., péntek

Underground zenészek a gyermekekért

Share

Akárhányan, akárhogy bírálják ezt a „fogyasztói” Karácsonyt, ilyenkor legalább megmozdul bennünk valami: jobban szeretünk jótékonykodni, és erre több lehetőséget is kapunk. Lám, a hazai underground rock/metal krémje is összefogott az ünnepnapokat kórház falai között töltő gyermekekért. A küldetés beteljesítéséhez már csak ránk van szükség!

Történt, hogy Rózsa Tamás, az ANTAL groove metal/stoner zenekar gitáros-énekese – nem mellesleg újságíró kolléga – elhajtott a Heim Pál gyermekkórház előtt, ahol öccse is gyógyulást nyert nem is oly régen. Belegondolt a jelen pillanatban bent fekvő gyermekek helyzetébe, főleg azokéba, akik az ünnepeket is a gyógyintézmény falai közt kénytelenek tölteni.

Tamás azonban nem állt meg a puszta együttérzés szintjén; baráti zenekarokat hívott fel, majd magát a kórház vezetőségét is felkereste. Az S8 Underground Club csatlakozott a kezdeményezéshez, így jöhetett létre az a jótékonysági este december 8.-ára, melynek teljes bevételét a Heim Pál Gyermekkorház alapítványa kapja. A résztvevők az intézményre bízzák, mire költik a remélhetőleg jelentős összegű bevételt.

Azon túl, hogy a segítés szívmelengető érzését elnyerjük, betekintést nyerhetünk a hazai zenei élet egy olyan szegmensébe, mely a mainstream média hatósugaránál kijjebb található. Ezen az estén senki sem fogja nekünk énekelni, hogy a „szerelem is napolaj”, és a „nézését meg a járását” is maximum a kórház megfelelő osztályain vizsgálják a gyermekeknek. Viszont, ha egy kicsit is erős az idegrendszerünk, érdemes lesz nyitni az extrémitás felé, „nem fog fájni”! Jó buli lesz!

Esemény: jótékonysági koncert

Kik? Magyar underground zenekarok

Hol? S8 Underground Club, Budapest XIV. Kerepesi út 26. (Hungária krt.-hoz közel)

Mikor? 2018. december 08. szombat 18:30

Mennyiért? 1000 Ft. (Lehet többet is adományozni.)

Link:  https://www.facebook.com/events/547884822320663/

Szerző: Villax Richárd / fesztikorkep.com

Source: Fesztikörkép

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.

Bori Zsuzsanna

hh hkjk lkjl lk él é

Legfrissebb bejegyzések Bori Zsuzsanna (összes bejegyzés)

Share

Esetleg más?

Kutatók Éjszakája, 2019

Idén, rendhagyó módon, a Kutatók Éjszakáján egy intézmény 3 helyszínét kerestük fel: az Óbudai Egyetem …

Egy hozzászólás van

 1. 1. Arisztotelész szerint „szükségképpen, szégyellnünk kell azokat a dolgokat, melyek forrása a hitványság… Továbbá hasznot húzni kicsinyes és rút dolgokból vagy tehetetlen személyekből”
  2. Aki mással jót kíván cselekedni, egyenként cselekedje: Az általában jó, mentsége a latornak, talpnyalónak, képmutatónak!
  Blake William, angol költő! 1700 körül

  „A tehetetlenség mentesít a büntetés alól”! Latin közmondás!
  Sok rokkant szemérmetlenül lop, csal, bátorsága, alkalma, pozíciója szerint!

  LOPOLÓGIA
  Új tudomány alaptézisei

  A gyakorlati szakemberektől elleste: Mahir Kara
  1. Ne legyünk kicsinyesek. A zseblopás veszélyes és nem hatékony, nem termelékeny. Egyszóval kisipari módszer, nem felel meg a kor követelményeinek.
  2. Ne egyénektől lopj! A személyhez kötött károsult érzékeny, reklamál, leleplez, kinyomoz, rendőrhöz, bírósághoz fordul stb.
  3. Igazán sok pénze a sok tulajdonosnak van. Ez azt is jelenti, hogy igazi tulaj, mint a 2. pontban nincs egy se! Tehát üldöződ sem lesz! Ha a pénz állami, a hiányt beszedi adóban!
  4. Igazán akkor sima az ügy, ha a kasszakulcs hozzád kerül. Még jobb, ha megválasztanak, és nem kineveznek! Így a kineveződ sem vonható felelősségre.
  5. Ha elnök, ügyvivő, képviselő stb. vagy: úgy viszed az, ügyeket és úgy képviseled a magad (anyagi) érdekeit, ahogyan csak nem szégyelled. Nálunk csak a gyermek szégyenlős! Ő is legfeljebb a meztelenségére!
  6. Lopni csak sokat érdemes. Abból jut az esetleges véletlen leleplező szájának betömésére, jó ügyvédek megfizetésre, bírósági időhúzás elérésére az elévülésig stb.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.