2018 december 17., hétfő

Világrekord-kísérlettel hívják fel a figyelmet a gyermekvállalás fontosságára

Share

2018. a Családok Éve, melynek keretében „Emeljünk magasba minél több gyereket” elnevezéssel egy országos rendezvényt szervez a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom. A céljuk, hogy világrekordot döntsenek. Ehhez 2018. március 11-én több településen izgalmas programokkal készülnek a családok számára,  majd pontban 11 órakor a világrekord kísérlet során egyszerre emeljük föl gyermekeinket.

Céljuk, hogy ezzel az akcióval felhívják a figyelmet a gyermekvállalás fontosságára.

Az esemény fővédnökei Böjte Csaba, ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója, valamint Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, családapa. A budapesti eseményen műsorvezetőként velük lesz Istenes Bence, Csobot Adéllal és közös gyermekükkel.

Az esemény 2018. március 11. – vasárnap délelőtt- kerül megrendezésre Budapesten és az alábbi településeken: Alsópáhok, Békéscsaba, Csobánka, Debrecen, Domaszék, Dunaföldvár, Eger, Kecskemét, Miskolc, Székesfehérvár, Szeged, Tapolca

Szeretnék a szervezők, ha minél többen összejönnének ezen a napon és megmutatnák, hogy milyen csodálatos dolog a gyermekvállalás. “Gyere, hozd el kislányod, kisfiad, unokaöcséd, unokahúgod, unokád vagy bármilyen más gyereket!”

A rendezvényeken való részvétel ingyenes, de kérik a regisztrációt az oldalukon, hogy tudják, hány főre számíthatnak!

ITT regisztrálhat!

Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Lélek Sándorné: Adjon az Isten áldott vasárnapot mindenkinek!

“Embertelen lelkivilág volt, amibe minket belekényszeríttettek, amikor magunk se tudtuk, hogy most már emberek vagyunk, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.