2018 március 24., szombat

Világrekord-kísérlettel hívják fel a figyelmet a gyermekvállalás fontosságára

Share

2018. a Családok Éve, melynek keretében „Emeljünk magasba minél több gyereket” elnevezéssel egy országos rendezvényt szervez a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom. A céljuk, hogy világrekordot döntsenek. Ehhez 2018. március 11-én több településen izgalmas programokkal készülnek a családok számára,  majd pontban 11 órakor a világrekord kísérlet során egyszerre emeljük föl gyermekeinket.

Céljuk, hogy ezzel az akcióval felhívják a figyelmet a gyermekvállalás fontosságára.

Az esemény fővédnökei Böjte Csaba, ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója, valamint Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, családapa. A budapesti eseményen műsorvezetőként velük lesz Istenes Bence, Csobot Adéllal és közös gyermekükkel.

Az esemény 2018. március 11. – vasárnap délelőtt- kerül megrendezésre Budapesten és az alábbi településeken: Alsópáhok, Békéscsaba, Csobánka, Debrecen, Domaszék, Dunaföldvár, Eger, Kecskemét, Miskolc, Székesfehérvár, Szeged, Tapolca

Szeretnék a szervezők, ha minél többen összejönnének ezen a napon és megmutatnák, hogy milyen csodálatos dolog a gyermekvállalás. “Gyere, hozd el kislányod, kisfiad, unokaöcséd, unokahúgod, unokád vagy bármilyen más gyereket!”

A rendezvényeken való részvétel ingyenes, de kérik a regisztrációt az oldalukon, hogy tudják, hány főre számíthatnak!

ITT regisztrálhat!

Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Apáti Bence: A Migration Aid egy hazudozó, hazaáruló szervezet

Siewert András egy oknyomozó újságírónak – akinek nem sejtette valós kilétét – arról beszélt, hogy Soros és a …

2 hozzászólás

 1. Be vagytok szarva! Nem lesz marha, aki eltartson bennetek! Dolgozna rátok, adót fizetne, hogy ti élősködhessetek!

 2. „Az új képviselőházban, csupa ismeretes arcot látni! Petőfi 1849 aug, 1
  Szomorú, szomorú. És pedig így lesz, ha a nemzet minél előbb föl nem serken, s ki nem ragadja kormánya és képviselői kezéből azon hatalmat, melyet nekik jó hiszemüen átadott, s mellyel azok részint nem tudnak élni, részint rútul visszaélnek. 1848. 08. 11.
  Az emberek nem akarnak megszületni. Az emberek elmennek innen, ha már élnek
  Az emberek nem házasodnak. Az emberek óvakodnak az utódoktól. Az emberek sietnek meghalni, mert nincs mód élni. Ez a nemzeti fellendülés. Ady. Haldoklunk 1906. 02. 10.
  Tudjuk mi jól, hogy a mi parlamenti pártjainkban lélek, lendület és kultúra annyi lehet körülbelül, mint, Macedónia összeverődött bandáiban. Akkor nem búsultak a magyar urak: oláhok jöttek a magyarok helyébe, az oláh olcsóbb volt és alázatosabb! S íme rossz időket élünk, a régi recept nem ér semmit. Az oláh paraszt is elromlott, nem akar barma lenni az uraságnak. Baj van a paraszttal 1907 10. 16.
  Csúnyábban még soha meg nem csalták hazug vezérei a népet, mint most. De ilyen könnyű dolguk se lehetett volna máskor. Anyagiakban, kultúrában, morális erőben, hitben már a végnek végét járjuk. Cinizmusuk, gaz bátorságuk határtalan, éhségük kielégíthetetlen… Rettenetes világossággal halad ez a szerencsétlen ország az elvégztetett felé. Hiszen csak a hatvanas évek óta ijedelmes és hatványos az anyagi erkölcsi romlás. Temető az ország. körülmények között még öljünk egy kicsit. Most már öljük meg alaposan és mind a régi elvtársakat. A koalíció bomlik, az általános választójognak jönnie kell, s az ország nagyobbik felében a korrupt és a nembánomság híve, tisztességesebb felében remény nélkül élő.
  Ady: A legújabb párt 1907. 12. 15.
  A valóság azonban az, hogy csőd előtt állunk, s még szökni se tudunk semerre. Mindenki kompromittálta itt magát halálosan, a régi rend, az új rend, de talán legjobban a tisztelt választó közönség! (Az a barom, ki mindig a többet ígérőre szavaz!) Egyetlen orvosság: a harakiri 1907.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.