2018 április 22., vasárnap
Kunhalmi Ágnes, az MSZP budapesti elnöke (b) festékszóróval vörös csillagot fest Molnár Gyula, a szocialista párt elnökének karjára - Fotó: Bruzák Noémi / MTI

Vörös csillaggal kampányolt az MSZP-s Kunhalmi az EFOTT-on

Share

Velencén, az EFOTT-on, az egyetemisták és főiskolások nyári buliján kampányolt az MSZP. Látszólag kiváló hangulatban. Kunhalmi Ágnes budapesti elnök még egy vörös csillagot is festett Molnár Gyula, pártelnök kezére. Kunhalmi – saját szavai szerint – úgy csinált, “mint egy jó kommunista.” Aki kért, egy rózsaszín szívet is kapott Kunhalmitól a testére – hangzott el az M1 Híradójában.

A testfestő mintákat kínálgatta az EFOTT fesztiválon az MSZP-s Kunhalmi Ágnes a párt elnökének, Molnár Gyulának. A képviselőnő először csak hangjegyeket akart a pártelnökre festeni. De csillagot is fújhatok, mint egy jó kommunista – mondta alig egy perccel később. Az önkényuralmi jelkép fel is került Molnár Gyula karjára.

A műveletben Kunhalmi Ágnesnek a szocialisták ifjúsági tagozatának tagjai is segédkeztek. Ők “Absolut Botka” feliratú pólókban állták körbe a politikusokat. A kommunista jelkép felfestése után Kunhalmi Ágnes a szeretet erejére is felhívta a figyelmet, mielőtt egy rózsaszín szívet fújt egy érdeklődő vádlijára.

Molnár Gyula eközben a fiatalok egyik közkedvelt játékával, az úgynevezett fidget spinnerrel játszott.

Az alkalmi testfestő szocialista politikusok és a néhány érdeklődő végül egy közös fotóra is összeállt: a képen a hüvelykujjaikat is felmutatták, jelezve, hogy nagyon jól érzik magukat.

forrás: M1 – Híradó

Hozzászólások

hozzászólás

Share

Esetleg más?

Magához tért Hillary Clinton – Mindenkit beperelt a Demokrata Párt

Az amerikai Demokrata Párt beperelte az orosz kormányt, Donald Trump elnökválasztási kampánycsapatát és a WikiLeaks …

Egy hozzászólás van

  1. Dékány Ilona

    Csak kinlódjanak az ellenzékiek ! Ők , akik tiltakoznak Putyin és az oroszok ellen , közben elvtársoznak . Aki odatartotta a combját , hogy rózsaszínű szivet viseljen a testrészén , annak ugye túl kevés egészséges vér folyik az ereiben ! Vagy ” más” , vagy beteg az illető ! Viselje az MSZP –s szivet , és gondolkozzon el azon , hogy milyen jövő várna rá , ha ők kerülnének a hatalom közelébe ! AZ ELVTÁRSAK ! —Ugyanis a Kossuthon ahol Fletóhoz hasonlóan szanyikatonát is úrnak titulálta a reggeli riporter , azzal köszönt el az Eu–s képviselő , hogy ő bízik az elvtársaiban ! —-Ugyanaz a riporter sem a professzorokat , tudósokat , politológusokat , de Orbán Viktort sem tartja úrnak ! Meglehetősen nehezen viselem a jelenséget ! / DE: Szerettem volna látni a riporter arcát , amikor szanyikatona elköszönt !/ Jó lenne változtatni a szokásukon !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.