2020 augusztus 9., vasárnap
Forrás: szegedma.hu

Wittner Mária a gyűlölködés befejezésére kéri a hangoskodókat

Share

Önmérsékletre, és lelki elmélyülésre kérte Wittner Mária azokat az embereket, akik akár nyílt erőszakkal, akár gyilkosságok árán vennék el a hatalmat a vasárnap választási győzelmet aratott kormánypártoktól. Az ’56-os hős – aki halálos ítélete után nyolc hónapot töltött a siralomházban – helyesnek tartja a választópolgárok döntését, amellyel Magyarország a keresztény értékek és a fejlődés mellett kötelezte el magát.

Tudomásul kell vennie a vasárnapi voksolás végeredményét megkérdőjelezőknek, hogy akik a Fideszre szavaztak, azok Magyarország, a magyarság megmentését választották. Ez az egyetlen helyes döntés, mert akik így gondolkodnak, azok gyermekeik jövőjét is szem előtt tartják – osztotta meg gondolatait a PestiSrácok.hu-val Wittner Mária. Az 1956 után a forradalomban betöltött szerepe miatt halálra ítélt hős nem értetlenségének adott hangot azért, mert a szombatra meghirdetett tüntetés előtt sok ember nyílt erőszakra buzdít, és ehhez a szégyenletes társasághoz ellenzéki politikusok is csatlakoztak. Wittner Mária az akasztgatni szándékozóknak azt üzente: nem érti, hogy mitől van mérhetetlen gyűlölet egyesekben, de abban biztos, hogy akinek hite van, abban nem tudnak félelmet kelteni a leghangosabbak, leginkább erőszakosak sem.

Nyolc hónapot töltöttem a siralomházban, sok embert hallottam elbúcsúzni, nem akarok semmi rosszat senkinek, de azt kívánom a most mások életét elvenni akaróknak, hogy csak egy hétre érezzék át azt, amit nekem kellett a börtönben. Akik most akasztani akarnak, azoknak azt tanácsolom, menjenek ki a 301-es parcellához, szálljanak magukba, és gondolkodjanak el, mi is az emberség. Minden magyar életért kár, még a gonosztevőkért is. Arra kérem a hangoskodókat, hogy fejezzék be a gyűlölködést!

Victor Hugo-t idézve az ’56-os hős kiemelte: a halál Isten dolga, abban nincs joga az embernek dönteni. Wittner Mária szerint a vasárnapi szavazás eredményével Magyarország a kereszténység mellett kötelezte el magát. Szerinte ez az egyetlen helyes út, mert hazánk folyamatosan fejlődik, nem pedig abban a mocsárban vergődik, amelyben a korábbi kormányzatok alatt volt kénytelen.

pestisracok.hu

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.
Share

Esetleg más?

#Muzej2019 – Múzeum a város felett: Kiscelli Múzeum

Utunk következő állomása a Kiscelli Múzeum volt. Különös ez a múzeum, különös történettel, különös múlttal …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.