2018 május 25., péntek
2017. május közepén Fekete-Győr András, a párt elnöke önkényesen behatolt az Origo szerkesztőségébe - Fotó: 24.hu

Zs generáció! Elmentek ti a…

Share

Momentumos lányok, fiúk! Ez meg mi a jó fene volt?

Ha valaki nekünk nem tetsző dolgot ír rólunk, betörünk a szerkesztőségbe és csípőre tett kézzel kötekedünk? Keménykedünk?  Kiabálunk? Megfélemlítünk?

Mi ez az ócska komcsi tempó?

Mi van az oly sokszor felemlegetett sajtószabadsággal?

Megjegyzem: nem mintha a fidelitasos ifjak jobbak lettek volna, mikor lematricázták az Index szerkesztőségének cégérét, vagy a többi párt parlamenti ajtaját… Jól tette Kövér László, hogy kitiltotta őket!

Vagy ugyanígy, a Jobbik ifjúsági tagozatának tehetségtelen tagjai, kiknek “nemzetmentő akciója” kimerül egy “Mészáros Lőrinc bábut ölelő vurstliban”, vagy Orbánt bilincsben ábrázoló műalkotásban, miközben Simicskáról nagy-nagy kuss van…

Matricázó fidelitasosok, Mészáros bábokat puszilgató jobbikos ifjak, szerkesztőségben kötekedő momentumosok, most komolyan Juhász Péter lett a követendő példa? Tényleg gulyásmártoni morális mélységekbe merültök alá? Kinek jó ez?

Ha ti lesztek a jövő politikai elitje, és ilyen fegyverekkel akarjátok megvívni tíz év múlva a politikai harcotokat, akkor jelzem, hogy szörnyen magányosak maradtok!

Ebben a jövőben én biztos nem leszek, inkább hazatérek kapálni a “birtokaimra”, Kunigundával,  Paquette és fráter Giroflée társaságában… Mert bármilyen csúnyák lettek, vagy bármekkora hülyeséget csináltak egykor, egy esélyt még ők is kaphatnak.

De ti is… Még!

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.
Nagy Ervin filozófus-politológus, a Polgár Portál felelős kiadója, állandó szerzője. Közíróként rendszeresen publikál más blogjain (http://nagyervinfilozofus.blogspot.hu/), az Aracs Délvidéki Közéleti Folyóiratban, illetve a Magyar Hírlapban. Megbízott egyetemi előadó, számos felnőttképzéssel foglalkozó iskola tanára. A liberalizmus illúziói (Attraktor, 2014) és az Omladozó téveszmék (Attraktor 2016) című könyvek szerzője.
Share

Esetleg más?

Pók Katalin: Váratlan elismerés, váratlan helyről

A HírTv Egyenesen című adásában 2018. május 17-én a Fidesz váratlan dicséretet kapott. Meghívott vendégként …

3 hozzászólás

 1. horváth péterné

  Amióta ez a társaság kifejtette a véleményét a vidéki emberekről, hányingert kapok az összes megmozdulásuktól. Ez az utóbbi akciójuktól is felfordul a gyomrom!!!

 2. Dékány Ilona

  MIT CSINÁLT A FIDELITASZ? Tán csak nem süllyedt le a momentumék szintjére ? Ez nem méltó Orbán Viktor ” fiaihoz” !!!!Remélem , hogy csak 1–2 forrófejű végzett alantas politikai visszavágást !

 3. Miként engedhetted + MAGodnak Ervin, hogy az ejtőernyős, héber csicska az ún. Vona kigolyózzon Téged a Jobbikból?!
  Tessék?!
  Nem gondolod, hogy rendet kéne vágni a bozontosban?!
  L mondom, hogy a “Jobbik” Vona “vezetésével” annyit sem érdemel, hogy a Parlamentbe jusson!!!
  Árulóból és kollaboránsból van elég az Országházon kívül is!!!
  A simlis Botkák vérvonala meg csakis VÉRZIVATART és orbitális HAZA-ABORTUSZT hoztak mindig és minden időben…- drága, látnok Csurka Pista bátyám szavaival élve!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.