2017 május 27., szombat
Fotó: 24.hu

Zs generáció! Elmentek ti a…

Share

Momentumos lányok, fiúk! Ez meg mi a jó fene volt?

Ha valaki nekünk nem tetsző dolgot ír rólunk, betörünk a szerkesztőségbe és csípőre tett kézzel kötekedünk? Keménykedünk?  Kiabálunk? Megfélemlítünk?

Mi ez az ócska komcsi tempó?

Mi van az oly sokszor felemlegetett sajtószabadsággal?

Megjegyzem: nem mintha a fidelitasos ifjak jobbak lettek volna, mikor lematricázták az Index szerkesztőségének cégérét, vagy a többi párt parlamenti ajtaját… Jól tette Kövér László, hogy kitiltotta őket!

Vagy ugyanígy, a Jobbik ifjúsági tagozatának tehetségtelen tagjai, kiknek “nemzetmentő akciója” kimerül egy “Mészáros Lőrinc bábut ölelő vurstliban”, vagy Orbánt bilincsben ábrázoló műalkotásban, miközben Simicskáról nagy-nagy kuss van…

Matricázó fidelitasosok, Mészáros bábokat puszilgató jobbikos ifjak, szerkesztőségben kötekedő momentumosok, most komolyan Juhász Péter lett a követendő példa? Tényleg gulyásmártoni morális mélységekbe merültök alá? Kinek jó ez?

Ha ti lesztek a jövő politikai elitje, és ilyen fegyverekkel akarjátok megvívni tíz év múlva a politikai harcotokat, akkor jelzem, hogy szörnyen magányosak maradtok!

Ebben a jövőben én biztos nem leszek, inkább hazatérek kapálni a “birtokaimra”, Kunigundával,  Paquette és fráter Giroflée társaságában… Mert bármilyen csúnyák lettek, vagy bármekkora hülyeséget csináltak egykor, egy esélyt még ők is kaphatnak.

De ti is… Még!

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

The following two tabs change content below.
Nagy Ervin filozófus-politológus, a Polgár Portál felelős kiadója, állandó szerzője. Közíróként rendszeresen publikál más blogjain (http://nagyervinfilozofus.blogspot.hu/), az Aracs Délvidéki Közéleti Folyóiratban, illetve a Magyar Hírlapban. Megbízott egyetemi előadó, számos felnőttképzéssel foglalkozó iskola tanára. A liberalizmus illúziói (Attraktor, 2014) és az Omladozó téveszmék (Attraktor 2016) című könyvek szerzője.
Share

Esetleg más?

Ne szidjátok a székelyeket!

Budapest Millenáris Park, nagy a székely népsűrűség. Emberek jönnek, mennek, régi ismerősök mintha csak találkát …

2 hozzászólás

  1. horváth péterné

    Amióta ez a társaság kifejtette a véleményét a vidéki emberekről, hányingert kapok az összes megmozdulásuktól. Ez az utóbbi akciójuktól is felfordul a gyomrom!!!

  2. Dékány Ilona

    MIT CSINÁLT A FIDELITASZ? Tán csak nem süllyedt le a momentumék szintjére ? Ez nem méltó Orbán Viktor ” fiaihoz” !!!!Remélem , hogy csak 1–2 forrófejű végzett alantas politikai visszavágást !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.