Holnap kiderül kik játszanak a magyar válogatottban az Eb-n – vannak biztos befutók Posted in: Egyéb kategória

Keddig várhat Bernd Storck a végső döntéssel. Végre megtudjuk, hogy kik azok, akiknek szurkolhatunk az labdarúgó-Európa-bajnokságon.

Ezek az utolsó órák, legkésőbb keddig ki kell hirdetnie Bernd Storckszövetségi kapitánynak, kiket visz magával az Európa-bajnokságra. Jelenleg még 30 focista reménykedhet, de csak 23-an maradhatnak. A Ripost utánanézett, kik utazhatnak.

A szövetségi kapitány már a norvégok elleni pótselejtezők után kijelentette, senki ne várjon csodát, a győztes csapat 90 százaléka ott lehet az Eb-n. Így Király Gábornak, Gera Zoltánnak, Dzsudzsák Balázsnak, valamint a norvégverő hősöknek, így az akkor még meglepetésember Kleinheisler Lászlónak biztosan nem kell izgulnia a tagságáért.

A szövetségi kapitány többször elmondta, neki fontos, hogy emberei rendre játszanak klubcsapatukban. Emiatt maradt ki már a bő keretből Bogdán Ádám kapus is. Szalai Ádámnál ugyan rezeghet a léc, ám őt kedveli a kapitány, szerintünk biztos utazó. Aki kimaradhat, az a Bundesliga másodosztályában is szenvedő Stieber Zoltán.

Bernd Storck a bő keretbe több olyan fiatalt is behívott, akik a jövő emberei lehetnek, a mostani edzőtáborban szokhatják a légkört. Úgy véljük, hogy közülük egy, vagy két ember ott lehet Franciaországban. A védő Kocsis Gergőnek és a középpályás Sallai Rolandnak jók az esélyei.