Készülő könyvében elmondja Hargitay, hogyan romlott meg viszonya Katinkával Posted in: Egyéb kategória

Hargitay Andrást nagyon bántja, hogy Hosszú Katinka még csak meg sem köszönte a munkáját, miután leváltották a szövetségi kapitányi posztról. Az idén menesztett szakember a Bors című napilapnak elmondta, több sportoló is felhívta, vagy személyesen közölte vele, mennyire elégedett volt a munkájával, ám a háromszoros olimpiai bajnokunk nem volt köztük.

Egy köszönöm azért jól esett volna, hisz nehéz időszakban vállaltam el a posztot- nyilatkozta a Ripostnak. Hargitay elmondta, még mindig nem tudta magát túltenni az eseményeken, hisz élete az úszás és hosszú távra tervezett kapitányként. “Minden percemet az úszás töltötte ki. Éjszakánként arra riadok, hogy meg kell oldanom valamilyen problémát, aztán rájövök: ez már nem az én feladatom.” – mesélte a volt kapitány.

Hargitay elmondta, sajnálja, hogy megromlott a kapcsolata Katinkáékkal, de a lelkiismerete tiszta. Jelenleg állatorvosként dolgozik és könyvet is ír, amelyben egy külön fejezet szól majd arról, hogyan romlott meg a viszonya az úszónővel.