Segítsünk együtt, Összefogással! – Magyarországi Légimentésért Alapítvány kampánya Posted in: Egyéb kategória

Alapítványunk 2015. nyarán civil kezdeményezés eredményeként jött létre, melynek legfontosabb célja a légimentés működésének, tárgyi és infrastrukturális fejlesztésének támogatása, illetve azon cél elérése, hogy tevékenységünkkel társadalmi tudatformáló szerepet töltsünk be, kapcsolatot létrehozva a lakosság és a magyar légimentés között.
2015. december 18-án együttműködési megállapodást kötött az ország területén mentőhelikoptereket üzemeltető 100%-ban állami tulajdonú Magyar Légimentő Nonprofit Kft. és alapítványunk.

A Magyarországi Légimentésért Alapítvány a Magyar Légimentő Nonprofit Kft Miskolci Légimentő Bázisát kívánja támogatni jelen kampány keretei között, melyhez ezúton kéri az Ön, Önök, Cégek, és Vállalatok támogatását.

Napjainkban egyre több baleset, és súlyos betegségek szedik áldozataikat. Sajnos nincs rosszabb, megrázóbb mint, amikor tehetetlenül állunk és várunk és hiába adnánk oda mindenünket hogy segítsünk!

Kérjük segítségüket, hogy a Miskolci Légimentő Bázis részére biztosítani tudjuk az alábbi eszközt, hogy megkönnyítsük munkájukat!

Mire is szeretnénk: egy folyadék kimutatására alkalmas GE Vscan Dual Probe típusú Ultrahang készüléket, melynek az ára 2.000.000.- Ft+ áfa!

Tisztelt Támogató!
Hazánk légimentését végző Nonprofit Kft. már egy tíz éve folyamatosan működő, a magyar sürgősségi ellátásban elismert, professzionális csapattal rendelkező szervezet, akikre tényleg illik a „hétköznapi hősök” cím. A mindennapi működtetés mellett azonban vannak olyan területek, ahol szükséges még fejleszteni, fejlődni. Ilyenek a nem saját tulajdonú légimentő bázisokon lévő hangárok építése, illetve fűthetővé tétele, mely a hidegebb hónapokban nagyban befolyásolja a helikopterek indulásának idejét, továbbá javítani lehetne az új egészségügyi felszerelés, illetve a tartalék egészségügyi eszközök állományán is.

A legkisebb segítség is sokat ér! Támogassuk együtt a Légimentést!

Kérem Önöket, hogy támogassák céljainkat, a legcsekélyebb összeget is hálásan köszönjük!

ADÓSZÁMUNK: 18655973-1-05
SZÁMLASZÁMUNK: 54600140-14009291 (Azúr Takarék Takarékszövetkezet)

A megosztásokat megköszönjük!

További információ a [email protected] és az [email protected] e-mail címen.